Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yol parasıııı" data-source="post: 496861"><p>Aynen dediğiniz gibi balıkesir için gündem olan bölüm işletme üstteki adayın yazdığı gibi , diğer bölümlerde hocalar kendi alanında mülakat yaparken, işletmede bölüm işletme olmasına rağmen hiç işletme hocasının olmaması adaletsizliğin en büyük göstergesiydi, balıkesir işletmeyle ilgili yorum yapan kişi varsayalım ki elektrik mühendisi alımını tıp fakültesi mezunu doktor aday yapıyor diyelim adaletli olduğunu düşünür müydünüz düşünmezdiniz tabiiki demiş aynen katılıyorum söylenenlere. Ayrıca balıkesiri kazanan aday ise iptal davası açınca hakkını helal etmeyeceğini yazmış, etmezseniz etmeyin hakkınızla girmiş olsaydınız böyle demezdiniz zaten,bunlar hep suçluluk psikoloji yazmış ragojin adlı aday, aynen katılıyorum ragojin adlı adaya da ve üstte yazan kişi de sormuş gündemde olan şu meşhur balıkesir işletme 20 kişinin girdiği mülakat mı diye sormuş, evet o mülakat. Mülakata bile girmeden bir adayın ismi alındı herkesin içinde, herkes şahit oldu ve boşuna yol parası verip geldik dedi.Ayrıca da alandan hoca yani hiç işletme hocası olmadığı için adaletsizlik var diye düşünüyor herkes balıkesir işletmede. Dediğiniz gibi evet adaletsizliğin yapıldığı şu meşhur balıkesir kadrosu işletme 20 kişinin başvurduğu yerdi, evet.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yol parasıııı, post: 496861"] Aynen dediğiniz gibi balıkesir için gündem olan bölüm işletme üstteki adayın yazdığı gibi , diğer bölümlerde hocalar kendi alanında mülakat yaparken, işletmede bölüm işletme olmasına rağmen hiç işletme hocasının olmaması adaletsizliğin en büyük göstergesiydi, balıkesir işletmeyle ilgili yorum yapan kişi varsayalım ki elektrik mühendisi alımını tıp fakültesi mezunu doktor aday yapıyor diyelim adaletli olduğunu düşünür müydünüz düşünmezdiniz tabiiki demiş aynen katılıyorum söylenenlere. Ayrıca balıkesiri kazanan aday ise iptal davası açınca hakkını helal etmeyeceğini yazmış, etmezseniz etmeyin hakkınızla girmiş olsaydınız böyle demezdiniz zaten,bunlar hep suçluluk psikoloji yazmış ragojin adlı aday, aynen katılıyorum ragojin adlı adaya da ve üstte yazan kişi de sormuş gündemde olan şu meşhur balıkesir işletme 20 kişinin girdiği mülakat mı diye sormuş, evet o mülakat. Mülakata bile girmeden bir adayın ismi alındı herkesin içinde, herkes şahit oldu ve boşuna yol parası verip geldik dedi.Ayrıca da alandan hoca yani hiç işletme hocası olmadığı için adaletsizlik var diye düşünüyor herkes balıkesir işletmede. Dediğiniz gibi evet adaletsizliğin yapıldığı şu meşhur balıkesir kadrosu işletme 20 kişinin başvurduğu yerdi, evet. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında