Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yapmaaaa" data-source="post: 496980"><p><strong>Çalış senin de olur</strong></p><p></p><p>Pardon ragojin kardeş sen kazansaydın daha ne yetiştireceğiz bile bilmiyormussun subay değil sen zaten subay sifatıyla alınıyorsun astsubay yetistirecektin! Ha burada ben kim miyim 3 üniversitede 15 yılını vermis yüksek lisans mezunu memurum bu her açılan kadronun isme özel açıldığıniye defalarca görmüş afilan iptal davalarını sonucuna defalarca gulunduguni görmuş ve haksız yere kimlerin alindigona hep şahit oldum çünkü alım bürosunda yıllarca çalıştım yahu buradan adil bir ilan hiçin görmedim her üniversite resmen saçma sapan evrak belge istiyor yok 7 yıl cakısma şartı istiyor 2 yıllık arti acikgretim mezunu tezini parayla yazdırıp şuan öğreti, görevlileri yapan en az 3 şahıs biliyorum ha daha doğru durust hitap bile bilmiyor daha neler neler biraz daha çabalamayın 20 kişinin davet edildiği ortamda elbette herkesi almayacaklar diye ya 1 ya 2 kişi alacaklar yani nasip inanç, meselesi Rabbim izniye meselesi haline birde şu dikkatimi çekti ortalığı ateşe vermek iÇin sık sık farklı isimlerle insanlari tahrik etmeye çalışan kişi sen jüri üyelerinin alan dışı hukukçu olduğunu nerden biliyorsun hani biz bu işi yapıyoruzor da jüri de ki kişilerin alanlarını biz bile bilmeyiz alanlarını da mı yazıyordu birde raportör yok demek çok komik olmuş sen baya deneyimlisi anlaşılan raportör olmayan bi kurul olamaz onlar her duruma hazırlıklı olarak disiplinle o sınav gerçekleşmiştir insanlari hayalleri yıkılan kişileri lütfen gaza getirmeye çalışma biz çok sonuçlar gördük ne cvar dosyaları gördük 100 dil puanı yurt dışı diplomaları hatta onur belgeri almış ama kadro da boşa çıktı ama daha iyi yerlere geldi dua edin çok çalışın bak bende hergün kadro kovalıyorum 2 tane bebekle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yapmaaaa, post: 496980"] [b]Çalış senin de olur[/b] Pardon ragojin kardeş sen kazansaydın daha ne yetiştireceğiz bile bilmiyormussun subay değil sen zaten subay sifatıyla alınıyorsun astsubay yetistirecektin! Ha burada ben kim miyim 3 üniversitede 15 yılını vermis yüksek lisans mezunu memurum bu her açılan kadronun isme özel açıldığıniye defalarca görmüş afilan iptal davalarını sonucuna defalarca gulunduguni görmuş ve haksız yere kimlerin alindigona hep şahit oldum çünkü alım bürosunda yıllarca çalıştım yahu buradan adil bir ilan hiçin görmedim her üniversite resmen saçma sapan evrak belge istiyor yok 7 yıl cakısma şartı istiyor 2 yıllık arti acikgretim mezunu tezini parayla yazdırıp şuan öğreti, görevlileri yapan en az 3 şahıs biliyorum ha daha doğru durust hitap bile bilmiyor daha neler neler biraz daha çabalamayın 20 kişinin davet edildiği ortamda elbette herkesi almayacaklar diye ya 1 ya 2 kişi alacaklar yani nasip inanç, meselesi Rabbim izniye meselesi haline birde şu dikkatimi çekti ortalığı ateşe vermek iÇin sık sık farklı isimlerle insanlari tahrik etmeye çalışan kişi sen jüri üyelerinin alan dışı hukukçu olduğunu nerden biliyorsun hani biz bu işi yapıyoruzor da jüri de ki kişilerin alanlarını biz bile bilmeyiz alanlarını da mı yazıyordu birde raportör yok demek çok komik olmuş sen baya deneyimlisi anlaşılan raportör olmayan bi kurul olamaz onlar her duruma hazırlıklı olarak disiplinle o sınav gerçekleşmiştir insanlari hayalleri yıkılan kişileri lütfen gaza getirmeye çalışma biz çok sonuçlar gördük ne cvar dosyaları gördük 100 dil puanı yurt dışı diplomaları hatta onur belgeri almış ama kadro da boşa çıktı ama daha iyi yerlere geldi dua edin çok çalışın bak bende hergün kadro kovalıyorum 2 tane bebekle [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında