Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AkademiForum_12" data-source="post: 500294"><p><strong>Msüden arandım</strong></p><p></p><p>Merhaba arkadaşlar, ben de asil bir adayım. Bugün beni msüden arayıp soruşturmanın devam ettiğini, biraz daha sürebileceğini söylediler. Ne kadar süreceğiyle ilgili bir bilgi vermeyiz dediler. Sonuçların ilanı ile ilgili olarak da internet üzerinden yayınlayacağız ve size yine mesaj ya da telefon yoluyla bilgi vereceğiz denildi. Benim anladığım kadarıyla herkesi aynı anda ilan edecekler o yüzden biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AkademiForum_12, post: 500294"] [b]Msüden arandım[/b] Merhaba arkadaşlar, ben de asil bir adayım. Bugün beni msüden arayıp soruşturmanın devam ettiğini, biraz daha sürebileceğini söylediler. Ne kadar süreceğiyle ilgili bir bilgi vermeyiz dediler. Sonuçların ilanı ile ilgili olarak da internet üzerinden yayınlayacağız ve size yine mesaj ya da telefon yoluyla bilgi vereceğiz denildi. Benim anladığım kadarıyla herkesi aynı anda ilan edecekler o yüzden biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında