Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="faalakademi" data-source="post: 513509" data-attributes="member: 108452"><p><strong><span style="color: #FF0000">Merhaba</span>,</strong></p><p>KHO'da Bölgesel Diller ABD'da öğretim görevlisi asil olarak kazandım. 2018'deki atama ortalama 6 ay sürmüş sanırım. Ki bazıları atanmamış bile. Ben daha önce güvenlik soruşturması geçirmiştim ve olumluydu. Umarım daha önce güvenlik soruşturma yapmış olmam süreci hızlandırmada katkı sağlar. Şuan süreç acaba aynı mıdır? Eskisi gibi uzun sürmediğini duydum ne derece doğru bilmiyorum. </p><p></p><p>Yabancı Diller bölümünde öğretim görevlisi meslektaşlarım varsa genel olarak yardımcı olabilir mi?</p><p>Kılık kıyafet (özellikle sakal konusunda izin veriliyor mu) uygulamalar nasıl?</p><p>Çalışma koşulları nasıl, normal bir üniversiteyle kıyasladığınızda askeri ortamın ciddiyetini göz önünde bulundurmazsak yabancı dil öğretim görevlisine bakış nasıl?</p><p>KHO'da lojman imkanı nasıl? Hak eden var mı?</p><p>Ders döneminin başlama ve son tarihleri nasıl? Diğer üniversiteler arasında fark var mı? Yaz aylarında iş yoğunluğu nasıl?</p><p></p><p><strong>Not</strong>: <em>Daha önceki sayfalarda olumlu olumsuz çok fazla şey yazılmış ve pek çoğuda dedikodu kaynaksız ve genelleme ile anlatıldı için tekrar sorma ihtiyacı hissettim. Zahmet edip cevap yazmak isteyen olursa müştekkirim.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faalakademi, post: 513509, member: 108452"] [B][COLOR="#FF0000"]Merhaba[/COLOR],[/B] KHO'da Bölgesel Diller ABD'da öğretim görevlisi asil olarak kazandım. 2018'deki atama ortalama 6 ay sürmüş sanırım. Ki bazıları atanmamış bile. Ben daha önce güvenlik soruşturması geçirmiştim ve olumluydu. Umarım daha önce güvenlik soruşturma yapmış olmam süreci hızlandırmada katkı sağlar. Şuan süreç acaba aynı mıdır? Eskisi gibi uzun sürmediğini duydum ne derece doğru bilmiyorum. Yabancı Diller bölümünde öğretim görevlisi meslektaşlarım varsa genel olarak yardımcı olabilir mi? Kılık kıyafet (özellikle sakal konusunda izin veriliyor mu) uygulamalar nasıl? Çalışma koşulları nasıl, normal bir üniversiteyle kıyasladığınızda askeri ortamın ciddiyetini göz önünde bulundurmazsak yabancı dil öğretim görevlisine bakış nasıl? KHO'da lojman imkanı nasıl? Hak eden var mı? Ders döneminin başlama ve son tarihleri nasıl? Diğer üniversiteler arasında fark var mı? Yaz aylarında iş yoğunluğu nasıl? [B]Not[/B]: [I]Daha önceki sayfalarda olumlu olumsuz çok fazla şey yazılmış ve pek çoğuda dedikodu kaynaksız ve genelleme ile anlatıldı için tekrar sorma ihtiyacı hissettim. Zahmet edip cevap yazmak isteyen olursa müştekkirim.[/I] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında