Mimar Sinan Üniversitesi Yapı Bilgisi Bilim sınavı

bmim

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba Mimar Sinan Üniversitesinin yapı bilgisi yüksek lisansına başvurmayı düşünüyorum ama bilim sınavında neler çıkabilir hiçbir fikrim yok önceki senelerden bilgisi olan varsa en azından çizim sınavı mı yoksa yaazılı bir sınav mı olacak bilgi verebilir mi?

B

bdlvr

Guest
mimar sinan yapı bilgisi

Bu konu hakkında hiç fikri olan yok mu arkadaşlar? bende çok araştırdım fakat bi bilgi bulamadım. yardımcı olabilirse deneyimli arkadaşlar çok sevinirim.

asldonmez

Öğrenci
Merhaba, ben de bu dönem aynı bölüme başvurdum ancak hiçbir bilgi bulamıyorum. Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

zahidenur.c

Öğrenci
Merhaba, 2018 eylülde de ben baska bir üniversitede Mimari Koruma alanında yüksek lisansa başladım. O süreçte araştırdım kadarıyla şunu hatırlıyorum; MSGSÜ çizim sınavını restorasyonda da yapıyordu Yani bazı ünvler sadece yazılı bazısı sadece bina bilgisinde eskiz sınavı gibi bir format uygularken Mimar Sinan benim alanımda da bu şekildeydi. Ancak yapıyı bilmiyorum. Eğer sizi bir sınava çağıracaklarsa zaten çizim malzemelerini tedarik etmeniz için onceden bu duyurulur diye düşünüyorum. Kolaylıklar dilerim, başarılar:)

- - - Güncellendi - - -

Konunun asıl sahibi gelene kadar ben de belirtmek istedim tecrubemi, herkesin gönlünce olsun dilerim ki