Normal
arkadaşlar ben de milli savunma üniversitesine başvurdum, bu hafta mail ile güvenlik soruşturması gönderdiler evet.asil ve yedek adaylara göndermişler maili ama asil mi yedek mi olduğunuzu söylemiyorlar, herhangi bir listede açıklamadılar; genel liste adı altında soruşturmalar başlamış, evrak teslimi bitti en azından 2 gün önce, ama burada dedikleri gibi 6 ay sürecekse 160 akademik personel olmadan nasıl eğitime başlayacak bu okullar? O yüzden ben bizim 6 ay süreceğine inanmıyorum.hepimize başarılar umarım asil listedeyizdir ...
arkadaşlar ben de milli savunma üniversitesine başvurdum, bu hafta mail ile güvenlik soruşturması gönderdiler evet.
asil ve yedek adaylara göndermişler maili ama asil mi yedek mi olduğunuzu söylemiyorlar, herhangi bir listede açıklamadılar; genel liste adı altında soruşturmalar başlamış, evrak teslimi bitti en azından 2 gün önce, ama burada dedikleri gibi 6 ay sürecekse 160 akademik personel olmadan nasıl eğitime başlayacak bu okullar? O yüzden ben bizim 6 ay süreceğine inanmıyorum.
hepimize başarılar umarım asil listedeyizdir ...