Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Okutman
MSÜ Harp Okulları Okutmanlık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sssbbb" data-source="post: 476883" data-attributes="member: 100087"><p>Hocam sözleşme yaptınız mı ? Olası yapitirimlar orada yer alir; he yoksa bir madde, hiçbir şey olmaz.</p><p></p><p>Bugün gerçekten tam 1 ay oldu... 10 gün kadar bekleyeceğimizi düşünüyorum hala 15/20 arası gelecektir sonuçlar, okulu aramayı çoktan kestim bizim derdimizi bizim kadar biliyorlar gerçekten son aramalda karşımda konuşan kişi yaşadığımız sorunlardan haberdar olduklarını ama yapacak bir şey olmadığını söylemişti.</p><p></p><p>Son 10 gün arkadaşlar, biraz daha sabır, her ne kadar kurumlarımiz ile sorun yaşamaya başlasak da bekleyeceğiz. O listeler bizler ile De paylaşılsa idi isler daha düzgün olurdu hepimiz için tabi orası ayrı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sssbbb, post: 476883, member: 100087"] Hocam sözleşme yaptınız mı ? Olası yapitirimlar orada yer alir; he yoksa bir madde, hiçbir şey olmaz. Bugün gerçekten tam 1 ay oldu... 10 gün kadar bekleyeceğimizi düşünüyorum hala 15/20 arası gelecektir sonuçlar, okulu aramayı çoktan kestim bizim derdimizi bizim kadar biliyorlar gerçekten son aramalda karşımda konuşan kişi yaşadığımız sorunlardan haberdar olduklarını ama yapacak bir şey olmadığını söylemişti. Son 10 gün arkadaşlar, biraz daha sabır, her ne kadar kurumlarımiz ile sorun yaşamaya başlasak da bekleyeceğiz. O listeler bizler ile De paylaşılsa idi isler daha düzgün olurdu hepimiz için tabi orası ayrı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Okutman
MSÜ Harp Okulları Okutmanlık