Merhaba arkadaşlar ben dün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine başvuru yapmak için sistem kaydını yapıyordum. Sınav bilgileri kısmında ALES puanımı ekledim falan neyse sıra geldi dil puanına bir baktım ki sadece YDS başlığı var! yani bu sınava eşdeğerliği kabul edilmiş YÖKDİL YOK! ve sistem bir başlık seçmeden işlemi tamamlamıyor. Enstitüye mail attım aradım açan cevap veren yok. Ne yapacağım şimdi? Lütfen bir şey diyin sizden bir cevap bekliyorum...
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar enstitüyü tekrar aradım sorunum düzeldi sizinle paylaşayım belki başvurmak isteyenler olur. Eğer sizin de benimki gibi YÖKDİL puanınız varsa ve sistemde sadece Yds gözüküyorsa siz başlığı YDS olarak tıklayın. YÖKDİL puanınızı girin belgenizi yükleyin. Bana böyle dedi yetkili kişi. Hoşçakalın...
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar enstitüyü tekrar aradım sorunum düzeldi sizinle paylaşayım belki başvurmak isteyenler olur. Eğer sizin de benimki gibi YÖKDİL puanınız varsa ve sistemde sadece Yds gözüküyorsa siz başlığı YDS olarak tıklayın. YÖKDİL puanınızı girin belgenizi yükleyin. Bana böyle dedi yetkili kişi. Hoşçakalın...
Son düzenleme: