NEF bursu nedir ,miktarı nedir?

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
selamlar saygıdeğer akademisyenler ve adayları ...

okulumuzda enstitünün e maille ulaştırdığı habere göre adedi ve mahiyetini bilmedikleri nef bursu hakkındaki sorularım

1)bu burs nedir ?
2)kimlere verilir ? (formda sivil savunma ile ilgili 3-4 soru vardı sanırım hepsine hayır dedim)
3)miktarı ne kadardır?
4) şartları bağlayıcı mıdır?

alanlar varsa yada bilgisi olan varsa paylaşabilirler mi

saygılarımla.

- - - Güncellendi - - -

arkadaslar gerçekten bu burs hakkında kimse bişi bilmiyor mu ya ???

A

Akademik Forum

Guest
Nef vakfı bursu

Aylık 200 tl veriyorlar ben aldım cok memnunum allah razı olsun

A

Akademik Forum

Guest
Burs

Bu burs geri ödemeli mi ve biz bu bursu aldıktan sonra başkasına burs vermemiz gibi bir zorunluluğu var mi?

B

burs

Guest
Burs

Bende alıyorum nef vakfından çok ilgililer öğrenciye gerçekten değer veriyorlar burs karşılıksız.
Benim bu sene okumamda çok büyük katkı sagladi ailemden destek yok 200 tl az bir rakam gibi geliyor ama benim isimi gordu.

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar kyk bursu da çıkarsa bunun yanında hemen kesilir mi ? Çünkü ikisinin de başvurusu hemen hemene aynı vakitte bitiyor

A

Akademik Forum

Guest
Evet kyknın burs şartı var diye biliyorum sadece ordan alabiliyorsun başka yerden de alırsan burs kesilir

A

Akademik Forum

Guest
Anladım hocam demek ki sonradan. Kontrol ediliyor..çünkü ikisi aynı anda bitevek nerdeyse başvuruları yani..

M

muhendis adayi

Guest
nef vakfi

12 vakfa burs basvurusu yaptim. Adam yerine koyup bilgi veren tek vakif

bmedia

Öğrenci
arkadaşlar bu bursun devami icin ne gerekiyor? transkripti kendimiz mi gönderiyoruz??

baska kurumdan destek almak bu bursu almaya engel mi. alanlar yeşillendirirse sevinirim