Bu yıl ilköğretim matematik öğretmenliğinden mezun oluyorum. ALES 90.3 YDS 36.25 Ortalama 70- 72 gibi. OYP ihtimal dışı gibi. Bu skorlarla ne yapabilirim. Ne onerirsiniz.
Bu yıl ilköğretim matematik öğretmenliğinden mezun oluyorum. ALES 90.3 YDS 36.25 Ortalama 70- 72 gibi. OYP ihtimal dışı gibi. Bu skorlarla ne yapabilirim. Ne onerirsiniz.
YLSY ile yurtdışında yüksek lisans yapıp döndüğünüzde araştırma görevlisi olarak doktoranıza devam edebilirsiniz. YLSY 2014'de temmuz ayında yapılacak ÖYP gibi. Bunun yanında cari alımlar da devam ediyor ünüversitelere dışarıdan da başvuru yapabilirsiniz, ancak dönemi boş geçişrmek istemiyorum diyorsanız yüksek lisansa başvurun en azından ÖYP'de ya da diğer kadrolarda şansınız artsın.
Eylül'deki YDS'den 80-90 gibi bir skor, Ales'ten 95 gibi bir skor alırsanız ÖYP olur.
Ekmek aslanın ağzında olmuş artık..
YLSY'ye geçen sene mülakatta eklendi bu da başvuruları azalttı ama ALES'in hala oranı yüksek YLSY Başvuru Şartları Değişti! Mülakat Geldi! | Akademik Personel 2014-2015 kendinizi de iyi ifade ederseniz neden olmasın?Bu skorlar ile YLSY Imkani nedir?
YLSY'ye geçen sene mülakatta eklendi bu da başvuruları azalttı ama ALES'in hala oranı yüksek YLSY Başvuru Şartları Değişti! Mülakat Geldi! | Akademik Personel 2014-2015 kendinizi de iyi ifade ederseniz neden olmasın?
Cevaplariniz için teşekkür ederim. Son nir sorum daha olacak. Hangi bolumde yüksek lisans önerirsiniz