Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Şüpheli İlan

kutuphaneci27

Öğrenci
merhaba arkadaşlar. bu üniversitenin geçen cuma açıklanan siyaset bilimi ve kamu yönetimi ön değerlendirme sonuçlarında sadece bir kişinin ismi yer alıyor. sizce biraz garip değil mi? ben ve bildiğim iki kişi daha buraya başvuru yapmıştı ama listede ne bir isim ne bir açıklama, neden kalamamış mülakata gibisinden hiçbir açıklama yok. bir tek kişi başarabilmiş başvuru yapabilmeyi. sizce bu ilanla ilgili ne gibi bir girişimde bulunulabilir, sınav yarın.

şans

Öğrenci
merhaba arkadaşlar. bu üniversitenin geçen cuma açıklanan siyaset bilimi ve kamu yönetimi ön değerlendirme sonuçlarında sadece bir kişinin ismi yer alıyor. sizce biraz garip değil mi? ben ve bildiğim iki kişi daha buraya başvuru yapmıştı ama listede ne bir isim ne bir açıklama, neden kalamamış mülakata gibisinden hiçbir açıklama yok. bir tek kişi başarabilmiş başvuru yapabilmeyi. sizce bu ilanla ilgili ne gibi bir girişimde bulunulabilir, sınav yarın.

Bu üniversite ile ilgili böyle sıkıntılar çok gündeme geliyor.Güvenlik soruşturmalarını dahi 10-11 ay uzatıp cevap vermeyen üniversiteler arasında. Bence durumla ilgili facebook sayfasından Vahdet Özkoçak hocaya yazabilirsiniz, ön değerlendirme ekranını da gönderip. Bu konuları adaletsizlikleri sıkça dile getiriyor, gündeme taşındığında çözülen, iptal edilen de çok ilan oldu. Eğer şartları sağladığınızı düşünüyorsanız üniversiteye dilekçe yazıp neden değerlendirme dışı bırakıldığınızı öğrenebilirsiniz.

abaci91

Öğrenci

hocam bu durum bende de var isterseniz Acil yardım Araştırma görevlsi ön değerlendirme skandalı konuyu buraya taşıyabilirz.

- - - Güncellendi - - -

Bu üniversite ile ilgili böyle sıkıntılar çok gündeme geliyor.Güvenlik soruşturmalarını dahi 10-11 ay uzatıp cevap vermeyen üniversiteler arasında. Bence durumla ilgili facebook sayfasından Vahdet Özkoçak hocaya yazabilirsiniz, ön değerlendirme ekranını da gönderip. Bu konuları adaletsizlikleri sıkça dile getiriyor, gündeme taşındığında çözülen, iptal edilen de çok ilan oldu. Eğer şartları sağladığınızı düşünüyorsanız üniversiteye dilekçe yazıp neden değerlendirme dışı bırakıldığınızı öğrenebilirsiniz.

hocam mail ile ulaşabilirmiyiz. çünkü facebook kullanmıyorum

şans

Öğrenci
hocam bu durum bende de var isterseniz Acil yardım Araştırma görevlsi ön değerlendirme skandalı konuyu buraya taşıyabilirz.

- - - Güncellendi - - -

hocam mail ile ulaşabilirmiyiz. çünkü facebook kullanmıyorum

Ögeder’in sitesinden de forum kısmına yazılabiliyordu. Ya da oradan en kötü mesaj yazabilirsiniz.

şans

Öğrenci
O bir kişiyle ilgili bir araştırma yaptığınızda milletvekili danışmanı olduğunu görürsünüz.Maalesef bu tarz olaylar çok oluyor artık.

M

mülkiyesbf

Guest
Bu ilana ben de başvurmuştum. Öyle bir denk getirilmiş ki ön değerlendirme cuma mesai saati bitiminde yayınlandı itiraz edemedim, pazartesi aradım herkes suçu birbirine attı ve salı günü de sınav vardı. Yürütmeyi durdurma davası falan açılabilir mi bu ilan için?

şans

Öğrenci
Bu kadroda ön değerlendirmede olması gereken ama olmayan arkadaşlar bimer ve cimere de yazabilir. Yapılan usulsüzlük hem de açık açık yapıyorlar bunu. Twitterdan duyurulabilir bu durum. Hakkını aramayana kimse altın tepside bir şeyler sunmuyor arkadaşlar. Bugün bu arkadaşlarımıza yarın başka arkadaşlara.

parafiskalite

Yardımcı Editör
Gectıgımız yaz Marmara Unıversıtesı’nın lısansustu ogrencı alımlarında da aynı sekılde torpıl uygulanmıstı.
Haksızlıga ugrayan bır kısı tum puanları ve ısımlerı acıkca sosyal medyada paylasmıstı ve amacına da ulasmıstı.
Paylasım uzerıne unıversıteye, bılım sınavlarına gıren hocalara ve bolum baskanına sorusturma acılmıstı.
Akıbetı ne oldu bılmıyorum fakat bırılerı bu haksızlıgı sındırseydı ve ses cıkarmasaydı yapılan ortaya cıkmayacaktı.
Demem o kı; sıze yapılana susmayın.. Cevap alamasanız da kadro sıze verılmese de vazgecmeyın hakkınızı aramaktan.

şans

Öğrenci
Gectıgımız yaz Marmara Unıversıtesı’nın lısansustu ogrencı alımlarında da aynı sekılde torpıl uygulanmıstı.
Haksızlıga ugrayan bır kısı tum puanları ve ısımlerı acıkca sosyal medyada paylasmıstı ve amacına da ulasmıstı.
Paylasım uzerıne unıversıteye, bılım sınavlarına gıren hocalara ve bolum baskanına sorusturma acılmıstı.
Akıbetı ne oldu bılmıyorum fakat bırılerı bu haksızlıgı sındırseydı ve ses cıkarmasaydı yapılan ortaya cıkmayacaktı.
Demem o kı; sıze yapılana susmayın.. Cevap alamasanız da kadro sıze verılmese de vazgecmeyın hakkınızı aramaktan.
Ben twitterde ön değerlendirme sonucunu paylaştım ve dikkat çekmeye çalıştım konuya. Özellikle bazı eğitimle ilgili haber yapan siteleri, milletbekillerini etiketledim. Vahdet Hocaya da ayrıca yazdım. Kadroyla uzaktan yakından alakam yok ama olanlar can sıkıcı. Dediğiğiniz gibi eğer Marmaradaki alımlara, Şeytanla mücadele edecek doçent ilanına vb. dikkat çekilmeseydi bunlar iptal edilmeyecekti.

Ayrıca bu konuda dava açanlar var tabiki. Ön değerlendirmeye alınmadığı için dava açıp kazanan, daha sonra yeniden sınavı tekrarlatanlar oldu. Ama şu anda sosyal medyadan paylaşmakta fayda var. Hak kaybına uğrayanlar yasal yollardan da hakkını arayabilir pekala.

Hamilton

Öğrenci

Ha bunu bileydiniz!

EYMENS

Öğrenci
Bu üniversitenin 3 kasımda ilan edilen ve salı günü sınavı yapılan Sosyoloj bölümünde de ciddi problem var, Anabilim dalı herkes için uyumsuz durumda herkes bakabilir araştırabilir; ama uymayan anabilim dalı öğrencilerinin hepsini aldılar ve aynı kadro daha önce aynı şartla açılan başka bi üniversitede anabilim dalı şartı uyumsuzluğundan ötürü elendiği için başvurmamış herkes ve başvuranlarıda kabul etmişler. Bu tarz haksızlıklar herkesi mağdur ediyor herkes itiraz ederse ses getirilebilir yök'ü aradım ben itiraz dışında hç bişey yapamayacaklarını itiraz oluşursa bu kadronun iptal edilebileceğini söylediler kesinlikle işin içinde iş var ya da ne yaptıklarını bimiyorlar, anabilim dalı resmen uyumsuz yüksek lisansı sosyoloji anabilim dalından yapmış herkesi kabul ettiler ama şart "genel sosyoloji ve metodoloji anabilim dalında yapmış olmak"tı. Herkes gerekli itirazını yapsın yoksa biz izleriz adamlar işini görür, yukarda ki ilanada buna da tepkinizi koyun arkadaşlar . .

parafiskalite

Yardımcı Editör
Ha bunu bileydiniz!

Ben ve benım gıbı bırcok ınsan bunun bılıncınde. Neyın ne oldugunu, ıslerın nasıl yurudugunu, nasıl yurumemesı gerektıgını de gayet ıyı bılıyoruz.
Maalesef goz yumanlar, “sıkayet etsem ne degısecek” dıyenler de az degıl.
Bızım daha duyarlı olmamız gerekıyor, onların daha vıcdanlı olmaları gerekıyor..

* ve eklemek ıstıyorum; gecen seneydı yanılmıyorsam bır devlet unıversıtesınde Cocuk Gelısımı bolumu ıcın “Kımya alanında doktora yapmıs olmak” sartı koymuslardı. Fazlasıyla tepkı aldıgından ılan ıptal edılmıstı.

Son düzenleme:

şans

Öğrenci
Bu gözler adalet meslek yüksek okulu hukuk bölümüne beden eğitimi bölümünden mezun olma şartını gördü. Ses çıkarılan, paylaşılanlar tepki alıyor ve iptal ediliyor. Bir mesaj, şikayet, paylaşım zor bir şey değil. Özellikle zaten iibf'de kadro bulmak çok zor, açılanlar da genelde 80 85 üzeri kapatırken bu arkadaşın karşısına rakip çıkarılmadan, 70 sınırda puanla, yalnızca asgari şartları sağlayarak 33a kadrosuna girmesine izin vermek beni rahatsız ediyor şahsen.

F

Foru87

Guest
yuh

arkadaşlar bu okulun öndeğerlendirme formunda başka gariplikler de var. örneğin aşağıdaki bir ilanda sadece iki kişi başvurmuş ve ikisinin de ales puanı 70.000. denklik veren bir sınavdan alınmış olabilir bu notlar ama sadece iki kişinin başvurup ikisinin de tam sınır puan alması ilginç

parafiskalite

Yardımcı Editör
arkadaşlar bu okulun öndeğerlendirme formunda başka gariplikler de var. örneğin aşağıdaki bir ilanda sadece iki kişi başvurmuş ve ikisinin de ales puanı 70.000. denklik veren bir sınavdan alınmış olabilir bu notlar ama sadece iki kişinin başvurup ikisinin de tam sınır puan alması ilginç

Hocam bunu bende farkettım ama daha once ogretım gorevlısı/arastırma gorevlısı olarak calısmıs olmaları ıhtımalı geldı aklıma. Eger mevcut ales puanları yok ıse dırekt 70,000 sayılıyor.
Eger boyle bır sey yoksa durum gercekten vahım..

şans

Öğrenci
Nevşehir Üni. değerlendirme sonucunu da açıkladı ve tabiki değerlendirmeye aldıkları o tek milletvekili danışmanı kazandı.

kutuphaneci27

Öğrenci
evet arkadaşlar sonuçlar açıklandı. bu adam 67 yds 72 alesle resmen 33a kadrosu araştırma görevlisi oldu. yazık günah bunca insanın emeğine. elimizden gelen tek şey şikayet etmek. lütfen bu başlığı okuyan arkadaşlar bimer'den yazsın bu durumu, 5 dakikanızı alır.

Bu alana bir cevap yazın...