Nevşehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Arş.Gör. İlanı

aktan

Doçent
Bölüm başkanlığı yardımcılığını yürüttüğüm Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İ.İ.B.F,
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü'ne araştırma görevlisi alınacaktır.

Ales'ten 70; Dil sınavından 50 şartı bulunmaktadır.

Uluslararası Ticaret, Lojistik veya İşletme Bölümü'nden mezun olmak gerekmektedir.
Değerlendirmeler liyakat usulüne göre yapılacaktır.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Akademik Personel Alacak | Akademik Personel 2016-2017

Yrd.Doç. Dr. Murat AKTAN

isletmeci34

Öğrenci
Hocam İşletme abd yüksek lisans mezunuyum. Lisansım da işletme. Şuan İşletme ABD de doktora yapmaktayım. Dil ve ales şartım tutuyor ama lisans mezunu olma şartı olduğundan talep çok oluyor bu yüzden ilk etapta sıralamaya girme şansım bence zor. Yüksek lisans mezunu olsa şansım yüksek olabilirdi. Bilgilendirme için teşekkürler hocam

- - - Güncellendi - - -

Şunu sormak isterim hocam. Diyelim başvuru yapıp ilk 10 a girerek sınava girmeye hak kazandım. Tabi sınav önemlidir o şüphesiz ama doktora öğrencisi olarak herhangi bir avantajım olabilir mi o aşamada? Dezavantajım olabilir mi?

aktan

Doçent
Hocam İşletme abd yüksek lisans mezunuyum. Lisansım da işletme. Şuan İşletme ABD de doktora yapmaktayım. Dil ve ales şartım tutuyor ama lisans mezunu olma şartı olduğundan talep çok oluyor bu yüzden ilk etapta sıralamaya girme şansım bence zor. Yüksek lisans mezunu olsa şansım yüksek olabilirdi. Bilgilendirme için teşekkürler hocam

- - - Güncellendi - - -

Şunu sormak isterim hocam. Diyelim başvuru yapıp ilk 10 a girerek sınava girmeye hak kazandım. Tabi sınav önemlidir o şüphesiz ama doktora öğrencisi olarak herhangi bir avantajım olabilir mi o aşamada? Dezavantajım olabilir mi?

Doktora yapma durumuna çok takılınacağını düşünmüyorum.
Gerçek anlamda en ama en önemlisi sıralamada önde olmak.

ayşempınar

Öğrenci
hocam merhaba sıralamada önde olmak önemli dediniz liyakat dediniz. acaba üniversiteniz de açılan diğer araş. gör. ilanları için de aynı şey söz konusu mudur?