Niyet Mektubu nasıl yazılır ?

Nebleux

Öğrenci
Bu dönem yüksek lisans başvurusunda bulunacağım üniversitelerden biri benden niyet mektubu istiyor. Ben yeni mezun olduğum için ve niyet mektubunun akademik ölçüler içerisinde nasıl yazıldığını bilmediğim için buradan sizlere sormak istedim. Paylaşacağınız örnek bir niyet mektubu ya da nasıl yazılacağı hakkındaki bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Nebleux

Öğrenci
yandex yoldaşa ya da google amcaya sordunuz mu? ben almanca yazmayı biliyorum bunu, siz türkçesini mi ingilizcesini mi arıyosunuz?

http://ss.ieu.edu.tr/old/downloads/niyet.pdf

Niyet (Amaç) Mektubu | Kadir Has Üniversitesi

yandex yoldaşa ya da google amcaya elbetteki sordum :) ama genelde herkes orada aradığı için ve çoğu belli bir formata sahip olduğu için farklı ve özgün şeyleri burada bu kadar akademisyenin içinde bulabileceğimi düşündüğümden sormak istedim. :) Başvurmayı düşündüğüm okulun dili türkçe, niyet mektubunu da türkçe istiyorlar.. Verdiğiniz yanıtlar ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler.. :)

A

Akademik Forum

Guest
Niyet Mektubu Yazımı Konusunda Yardımcı Oluyorum

Niyet mektubu yazımı konusunda profesyonel olarak yardımcı olabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

qpuro

Kısıtlanmış Üyelik
Bu dönem yüksek lisans başvurusunda bulunacağım üniversitelerden biri benden niyet mektubu istiyor. Ben yeni mezun olduğum için ve niyet mektubunun akademik ölçüler içerisinde nasıl yazıldığını bilmediğim için buradan sizlere sormak istedim. Paylaşacağınız örnek bir niyet mektubu ya da nasıl yazılacağı hakkındaki bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Motivation letter sample for Master in Economics | Motivational letter

Buraya bakabilirsin.

A

Akademik Forum

Guest
Nişyet mektubu

merhabalar niyet mektubu yazman konusunda yardımcı olacağınızı belirtmişsiniz nasıl ulaşabilirim size