Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Öğretim Elemanlarının Mecburi Hizmet Yükümlülüğü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yyyssf" data-source="post: 486671" data-attributes="member: 14609"><p>Zorunlu hizmet devri kanunen yasaklandı. eş durumu ve sağlık sorunları hariç. öyle muvafakat falan veren yok bilginize verirse suç işlemiş olur.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>KHK delisi olan ÖYP lilerdenim. Aralık ayında 33a ya geçireceğiz diye yazı geldi. 33a ya geçmemek için önce üniversiteye dilekçe verdim. üniversitem kabul etmeyince 350 tl verip idari dava açtım.</p><p>kendimi kadrodan attırabilmek için baya para ödüyorum. Allah .... versin. Zaten hocam biz parazit gibi gittiğimiz yeri sömürmüyoruz. gittiğimiz yerdeki asistandan daha fazla iş yapıyoruz. (onlar zor işleri tecrübe ettikleri için kolayları kendileri alır sonra gelen her zaman elini daha fazla taşın altına sokar askeriyede de böyledir. devreler vardır en altı hep ezilir üstü ezer). Mantıklı düşünürsek bizim Allahtan başkasına borcumuz yok zorunlu hizmetimiz de yok bu ÖYP lilerin zorunlu hizmet meselesi YÖK ün uydurduğu saçmalık. bu doktoradan sonra mı olsun yoksa prof olduktan sonra mı başlatalım? ne bunlar ya ben geri zekalı değilim eminim akademisyen olacak kadar yükselen insanlar da böyledir. neyin zorunlusu neyin hizmeti. biz sustukça YÖK başımıza daha büyük işler açacak. bir çok kişi zaten bırakıp gidiyor. YÖK o zaman çöplükten akdemisyen toplasın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yyyssf, post: 486671, member: 14609"] Zorunlu hizmet devri kanunen yasaklandı. eş durumu ve sağlık sorunları hariç. öyle muvafakat falan veren yok bilginize verirse suç işlemiş olur. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] KHK delisi olan ÖYP lilerdenim. Aralık ayında 33a ya geçireceğiz diye yazı geldi. 33a ya geçmemek için önce üniversiteye dilekçe verdim. üniversitem kabul etmeyince 350 tl verip idari dava açtım. kendimi kadrodan attırabilmek için baya para ödüyorum. Allah .... versin. Zaten hocam biz parazit gibi gittiğimiz yeri sömürmüyoruz. gittiğimiz yerdeki asistandan daha fazla iş yapıyoruz. (onlar zor işleri tecrübe ettikleri için kolayları kendileri alır sonra gelen her zaman elini daha fazla taşın altına sokar askeriyede de böyledir. devreler vardır en altı hep ezilir üstü ezer). Mantıklı düşünürsek bizim Allahtan başkasına borcumuz yok zorunlu hizmetimiz de yok bu ÖYP lilerin zorunlu hizmet meselesi YÖK ün uydurduğu saçmalık. bu doktoradan sonra mı olsun yoksa prof olduktan sonra mı başlatalım? ne bunlar ya ben geri zekalı değilim eminim akademisyen olacak kadar yükselen insanlar da böyledir. neyin zorunlusu neyin hizmeti. biz sustukça YÖK başımıza daha büyük işler açacak. bir çok kişi zaten bırakıp gidiyor. YÖK o zaman çöplükten akdemisyen toplasın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Öğretim Elemanlarının Mecburi Hizmet Yükümlülüğü