Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Öğretim Elemanlarının Mecburi Hizmet Yükümlülüğü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="muratdeveler" data-source="post: 79448" data-attributes="member: 8857"><p>ya sizi inanın anlamıyor çoğunuz lafa söze gelince vatan millet sakarya döktürürsünüz, bayrağın dalgalandığı her yer vatan toprağıdır diye naralar atarsınız. Üstelik daha düne kadar üniversite mezunu işsizler kervanındaydınız.. YÖK, devlet herneyse sizlere 33a lı daimi kadro veriyor, ödeneklerinizi, yurtdışı imkanlarınızı sağlıyor, her ayın 15inde maaşınızı yatırıyor, öyp sistemine güvenerek doğudaki ünilere trilyonlar harcayıp bina değil(!) geleceğin üniversitelerini inşa ediyor, oraya kaliteli öğretim üyeleri yetiştirmek için sizleri çoğunuzun önünden geçemeyeceği ODTÜ, İTÜ, BOĞAZİÇİ vs. gibi ünilere o üniversitelerin çoğu hocasının kabullenmemesine gönderiyor, SİZ DE KALKMIŞSINIZ BU KADAR EMEĞE KARŞI 4-6 YILLIK ZORUNLU HZİMETTEN NASIL KAÇARIM ONUN HESABINI YAPIYORSUNUZ. Madem kendinize o kadar güveniyorsunuz, o kadar başarılısınız o halde beğenmediğiniz DOĞU ÜNİVERSİTELERİNİN KADROLARINI KULLANMAYIN!.. İnsanların hakkına girmeyin!.. Gitmek istemediğiniz veya istemeyeceğiniz yerlere başvuru yapmayın.. Kendinize güveniyorsanız o eğitim aldığınız büyük ünilere normal yollardan girin.. Herneyse anlayacağınız çoğunuz boş konuşuyorsunuz, çoğunuzun amacı menfaat, vatan toprağı, bayrak mayrak naraları atmayın günlük hayatınızda, zira ülkesini gerçekten seven insan kendisi için harcanan onca emek karşısında 4-6 yıllık mecburi hizmet için orasını burasını kıvırtmaz.. Lafım genelleme olarak herkese DEĞİLDİR.. Onlar kendilerini biliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muratdeveler, post: 79448, member: 8857"] ya sizi inanın anlamıyor çoğunuz lafa söze gelince vatan millet sakarya döktürürsünüz, bayrağın dalgalandığı her yer vatan toprağıdır diye naralar atarsınız. Üstelik daha düne kadar üniversite mezunu işsizler kervanındaydınız.. YÖK, devlet herneyse sizlere 33a lı daimi kadro veriyor, ödeneklerinizi, yurtdışı imkanlarınızı sağlıyor, her ayın 15inde maaşınızı yatırıyor, öyp sistemine güvenerek doğudaki ünilere trilyonlar harcayıp bina değil(!) geleceğin üniversitelerini inşa ediyor, oraya kaliteli öğretim üyeleri yetiştirmek için sizleri çoğunuzun önünden geçemeyeceği ODTÜ, İTÜ, BOĞAZİÇİ vs. gibi ünilere o üniversitelerin çoğu hocasının kabullenmemesine gönderiyor, SİZ DE KALKMIŞSINIZ BU KADAR EMEĞE KARŞI 4-6 YILLIK ZORUNLU HZİMETTEN NASIL KAÇARIM ONUN HESABINI YAPIYORSUNUZ. Madem kendinize o kadar güveniyorsunuz, o kadar başarılısınız o halde beğenmediğiniz DOĞU ÜNİVERSİTELERİNİN KADROLARINI KULLANMAYIN!.. İnsanların hakkına girmeyin!.. Gitmek istemediğiniz veya istemeyeceğiniz yerlere başvuru yapmayın.. Kendinize güveniyorsanız o eğitim aldığınız büyük ünilere normal yollardan girin.. Herneyse anlayacağınız çoğunuz boş konuşuyorsunuz, çoğunuzun amacı menfaat, vatan toprağı, bayrak mayrak naraları atmayın günlük hayatınızda, zira ülkesini gerçekten seven insan kendisi için harcanan onca emek karşısında 4-6 yıllık mecburi hizmet için orasını burasını kıvırtmaz.. Lafım genelleme olarak herkese DEĞİLDİR.. Onlar kendilerini biliyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Öğretim Elemanlarının Mecburi Hizmet Yükümlülüğü