öğretim görevliliği için yüksek lisans yapılan üniversitenin önemi

bilinmez

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben öğretim görevliliği düşünüyorum. Bunun için adı çok duyulmamış bir üniversitede yuksek lisans yapacağım ama bana 'yapma, zaman kaybı' dıyorlar. ben ogr. üyeliği düşünmüyorum görevliliği düşünüyorum sizce de üniversitenin adının duyulmuşluğu öğr. görevliliği için önemli mi? :(

finduilas

Profesör
Arkadaşlar merhaba. Ben öğretim görevliliği düşünüyorum. Bunun için adı çok duyulmamış bir üniversitede yuksek lisans yapacağım ama bana 'yapma, zaman kaybı' dıyorlar. ben ogr. üyeliği düşünmüyorum görevliliği düşünüyorum sizce de üniversitenin adının duyulmuşluğu öğr. görevliliği için önemli mi? :(

Hayir, bir onemi yok universitenin adinin.

aysegultongal

Öğrenci
Merhabalar bende akademisyenlik düşünüyorum ilk hedefim öğretim görevliği ama ben eğtim fak çıkışlığı olduğum için myo da çalışamazsınız dediler hiç açılmıyor mu eğtim fak çıkışlı birine herhangi myo dan kadro açılmıyor mu

Sent from my iPhone using Tapatalk

scorpionkick

Öğrenci
Hocam üniversitelerde okutmanlık veya öğretim görevlisi kadroları için yüksek lisansı tamamlamış olmak şart mı, yoksa yüksek lisansa başlamak yeterli mi?

A

Akademik Forum

Guest
Çalışacağınız yere göre değişir bu. Eğer sizi bünyesinde öğr. grv. olarak barındırmak isteyen üniversite belirli üniversitelerden mezun kişileri barındırıyorsa bünyesinde oldukça önemser.