öğretim görevlisi başvuru

espanyol1901

Öğrenci
Merhaba,
12 yıllık devlet memuruyum ve 2013 (yönetmelikten önce) tezsiz yüksek lisans mezunuyum.
Başvurmak istediğim Öğretim görevlisi ilanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ibaresi mevcut.
Yök ün 2013 yılında almış olduğu kararda 2013 öncesi tezsiz yüksek lisans mezunları doktoraya başvuru yapabiliyor.
Bu sebeple ben bu ilana başvuru yapabilir miyim?

parafiskalite

Yardımcı Editör
Doktoraya basvurabılırsınız fakat ogretım gorevlısı ılanına basvuramazsınız. Ikısı cok farklı yonetmelıklerdır.
Ilana basvurabılmek ıcın tezlı yuksek lısans mezunu olmanız gerekır.

gianfranco

Öğrenci
Arkadaşlar, öğretim görevlisi başvurusunda, tyt puan türüyle öğrenci alan bir myo'ya istediğimiz ales puanı ile(söz-say-ea) başvurabilir miyiz? Bu konuda tecrübe veya bilgisi olan var mı? teşekkürler...

parafiskalite

Yardımcı Editör
Cevabınız için teşekkürler. Yök kararında alanımız haricinde başvurduğumuz birimin puan türünü de kullanabileceğimiz var. Tabi burada insiyatif başvurduğumuz birimde gibi görünüyor.

Alınan karar sınav sıstemı degısmeden onceydı. Yanı alan puanı olan ygs formatındakı sınav ıcın gecerlıydı. Suankı sıstemde boyle bır ayırım olmadıgı ıcın puan turu de yok, bu nedenle sız kendı lısansınızın puan turunu kullanacaksınız.

s3lim

Öğrenci
Merhabalar. İstanbul Üniversitesi-Cerrrahpaşa bugün YDYO'da görev yapacak 8 adet İngilizce öğretim görevlisi ilanı açtı. Fakat ilanı üçe bölmüşler: 3 adet 7 kadro dereceli, 3 adet 6 kadro dereceli ve 2 adet 5 kadro dereceli olmak üzere ve aday sadece birine başvurabiliyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Hangi kadroya başvurmak daha uygun olur? Teşekkürler.

Not: Bütün kadrolar için YL ve 3 yıl deneyim şartı var.