Öğretim görevlisi ders saati ve maaşı?

mazeretimvar

Öğrenci
Bir devlet üniversitesi ilan açıyorsa bu öğretim görevlisinin 12 saat ders vereceği kesin midir ve 4300 gibi bir maaş alacağı ben tam olarak anlayamadım

akademia55

Öğrenci
Bir devlet üniversitesi ilan açıyorsa bu öğretim görevlisinin 12 saat ders vereceği kesin midir ve 4300 gibi bir maaş alacağı ben tam olarak anlayamadım

12 saat normal ders saati, eğer idari bir görevin olursa bu düşüyor, hoca olmaz ise bu dersleri verecek 30 saat üstü ders veriyorsun. bi ders sayısından sonrasına hayrına giriyon onu bilmiyorum. 4300 4 ün 1 den girersen alıyorsun, 3750 den başlıyor öğretim görevli maaşları ;)

pakosalter

Öğrenci
2 senelik öğretim görevlisiyim. 6/3 ten maaş alıyorum. Aylık net maaşım 4508 TL. Dönemden döneme değişmekle birlikte 400 ile 700 arası da ek ders alıyorum. Maaş karşılığı 12 saattir ve genellikle en az haftada bu kadar saat derse girersiniz. bu ders saatinin üstünü ise ek ders olarak alırsınız.

Merhabalar. Özel üniversitelerde öğretim görevliliği için belirli bir ders saati var mı acaba? Bir özel üniversitede asgari 18 saat olarak belirtildiğini ve 18 saat üzerindeki dersler için ek ders ücreti verilmediğini duydum. 18 saatin üzerinde ders verilmesi durumunda nasıl bir itiraz prosedürü var bilgi verirseniz sevinirim

cinarr

Öğrenci
2 senelik öğretim görevlisiyim. 6/3 ten maaş alıyorum. Aylık net maaşım 4508 TL. Dönemden döneme değişmekle birlikte 400 ile 700 arası da ek ders alıyorum. Maaş karşılığı 12 saattir ve genellikle en az haftada bu kadar saat derse girersiniz. bu ders saatinin üstünü ise ek ders olarak alırsınız.

Hocam bölümünüz nedir ve özel üniversitede misiniz ?