Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Öğretim Görevlisi Doktora Yapma İzni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karaca26" data-source="post: 392983" data-attributes="member: 83810"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Benim de aynı konuda sıkıntım var hocam. Yol ayrımındayım ve bir karar vermem gerekiyor. Sizin bilgileriniz benim için çok çok önemli, cevap verirseniz çok sevinirim. </p><p></p><p>Önce kendi durumum hakkında bilgi vereyim, 2015 Ocak ayından itibaren bir devlet üniversitesinin meslek yüksekokulunda cari usülle açılan öğretim görevlisi kadrosundayım. 2014 yılı boyunca özel öğrenci olarak doktora dersleri aldım. 2015-2016 Eylül'de de resmi doktora programı kaydım gerçekleşti. Fakat; çalıştığım üniversitede öğretim görevlilerinin doktora yapmalarını engelleyen kesin bir yönetim kurulu kararı bulunuyormuş maalesef. Müdür de bu kapsamda benim il dışında doktora yapmama izin vermiyor. Yani şu an büyük emeklerle kazandığım doktora programına devam etmem oldukça zor görünüyor.</p><p></p><p>1- Başka üniversiteye yüksek lisans veya doktora için görevlendirilmenin öğretim görevlileri için söz konusu olamayacağını okudum. Bu konuda herhangi bir değişiklik, bir umut var mı?</p><p></p><p>2- Mevcut yönetim kurulu kararına uymamanın nasıl bir yaptırımı vardır? İdareciler için ayrı, benim için ayrı yaptırım olacaktır diye tahmin ediyorum. Bir hoca bana YÖK'ten ilişiğin kesilebileceğini kısaca üniversiteden atılabileceğimi söyledi. Sizin bir bilginiz var mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karaca26, post: 392983, member: 83810"] Merhabalar, Benim de aynı konuda sıkıntım var hocam. Yol ayrımındayım ve bir karar vermem gerekiyor. Sizin bilgileriniz benim için çok çok önemli, cevap verirseniz çok sevinirim. Önce kendi durumum hakkında bilgi vereyim, 2015 Ocak ayından itibaren bir devlet üniversitesinin meslek yüksekokulunda cari usülle açılan öğretim görevlisi kadrosundayım. 2014 yılı boyunca özel öğrenci olarak doktora dersleri aldım. 2015-2016 Eylül'de de resmi doktora programı kaydım gerçekleşti. Fakat; çalıştığım üniversitede öğretim görevlilerinin doktora yapmalarını engelleyen kesin bir yönetim kurulu kararı bulunuyormuş maalesef. Müdür de bu kapsamda benim il dışında doktora yapmama izin vermiyor. Yani şu an büyük emeklerle kazandığım doktora programına devam etmem oldukça zor görünüyor. 1- Başka üniversiteye yüksek lisans veya doktora için görevlendirilmenin öğretim görevlileri için söz konusu olamayacağını okudum. Bu konuda herhangi bir değişiklik, bir umut var mı? 2- Mevcut yönetim kurulu kararına uymamanın nasıl bir yaptırımı vardır? İdareciler için ayrı, benim için ayrı yaptırım olacaktır diye tahmin ediyorum. Bir hoca bana YÖK'ten ilişiğin kesilebileceğini kısaca üniversiteden atılabileceğimi söyledi. Sizin bir bilginiz var mı? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Öğretim Görevlisi Doktora Yapma İzni