Öğretim görevlisi ilan süresi

isletmeci34

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın sorunu hakkında bilgi almak istedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Sözüne güven olmayan bir arkadaşım, yana yana x ünisinden kendisine kadro açılacağını söyleyip duruyor. Yaklaşık 20 gün oldu bugün yarın ilana çıkıcak diyor. Ben de işleri bilmediğimden sormak istedim, üniversite bu arkadaşa kadro açmak isterse bu sürecin tamamlanması ne kadar sürer? 20 gün olmuş şimdiye kadar ama her gün bugün yarın çıkacak diyor, bu süreç 20 gün kadar kısa sürede tamamlanabilir mi?

nrtzl

Öğrenci
özel şartlara sadece onun ya da çok az kişinin başvuracağı kriter eklenecektir. ya da size onu ima etmeye çalışmıştır.
ısmarlama kadro örnekleri mevcut .

şans

Öğrenci
Bu bilgi pratik olarak ne fayda sağlayacak acaba soruyu soran arkadaşa..ayrıca 3 yıldır kadro açacağız diyip ders saat ücretli olarak çalıştıran üniversiteler var. “Arkadaşınızın(sizin) ümidinizi kırmak istemem ama bu işler belli olmuyor.

isletmeci34

Öğrenci
Neden insanlar hakkında tanımadan yorum yapar insanlar? Ben bu işi yapacak olsam kendim buraya yazıp veya bu şekilde sorarak insanların anlayamayacağını tahmin edebilirdim dmi? Sistemin ne kadar rezil olduğunun farkındayım. Ben de yüksek lisans mezunuyum, hatrı sayılır ALES ve dil puanlarım var. 3 yıl boyunca onlarca yerde sınava girip iyi sıralamalar elde ederek hep torpilli kadrolar yüzünden kadro elde edemeyince bu işleri bırakıp özelde bir bankada işe başladım. Kızmıyorum da size aslında, insanlar bu rezil sistemden öyle bir hale geliyor ki o durumu ben de yaşadığımdan çok iyi bilirim o durumu. Olay sadece kendini bilmez bi arkadaşımın beni durumumu, yaşadıklarımı bile bile bu konuyu sürekli dilegetirerek beni üzmesi. Ben sadece dediği doğru mu, yoksa gelişigüzel konuşup beni kafaya mı alıyor moral bozmak için diye sormuştum. İnsanların yaşadıklarını, hikayelerini bilmeden yorum yapmamak gerek bence...Allah bu yolda herkesin hak ettiği kadrolara yerleşmesini, bu rezillikleri yapanların da belasını bulmasını diliyorum...