Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Öğretim görevlisi ilan süresi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="isletmeci34" data-source="post: 481180" data-attributes="member: 66588"><p>Neden insanlar hakkında tanımadan yorum yapar insanlar? Ben bu işi yapacak olsam kendim buraya yazıp veya bu şekilde sorarak insanların anlayamayacağını tahmin edebilirdim dmi? Sistemin ne kadar rezil olduğunun farkındayım. Ben de yüksek lisans mezunuyum, hatrı sayılır ALES ve dil puanlarım var. 3 yıl boyunca onlarca yerde sınava girip iyi sıralamalar elde ederek hep torpilli kadrolar yüzünden kadro elde edemeyince bu işleri bırakıp özelde bir bankada işe başladım. Kızmıyorum da size aslında, insanlar bu rezil sistemden öyle bir hale geliyor ki o durumu ben de yaşadığımdan çok iyi bilirim o durumu. Olay sadece kendini bilmez bi arkadaşımın beni durumumu, yaşadıklarımı bile bile bu konuyu sürekli dilegetirerek beni üzmesi. Ben sadece dediği doğru mu, yoksa gelişigüzel konuşup beni kafaya mı alıyor moral bozmak için diye sormuştum. İnsanların yaşadıklarını, hikayelerini bilmeden yorum yapmamak gerek bence...Allah bu yolda herkesin hak ettiği kadrolara yerleşmesini, bu rezillikleri yapanların da belasını bulmasını diliyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="isletmeci34, post: 481180, member: 66588"] Neden insanlar hakkında tanımadan yorum yapar insanlar? Ben bu işi yapacak olsam kendim buraya yazıp veya bu şekilde sorarak insanların anlayamayacağını tahmin edebilirdim dmi? Sistemin ne kadar rezil olduğunun farkındayım. Ben de yüksek lisans mezunuyum, hatrı sayılır ALES ve dil puanlarım var. 3 yıl boyunca onlarca yerde sınava girip iyi sıralamalar elde ederek hep torpilli kadrolar yüzünden kadro elde edemeyince bu işleri bırakıp özelde bir bankada işe başladım. Kızmıyorum da size aslında, insanlar bu rezil sistemden öyle bir hale geliyor ki o durumu ben de yaşadığımdan çok iyi bilirim o durumu. Olay sadece kendini bilmez bi arkadaşımın beni durumumu, yaşadıklarımı bile bile bu konuyu sürekli dilegetirerek beni üzmesi. Ben sadece dediği doğru mu, yoksa gelişigüzel konuşup beni kafaya mı alıyor moral bozmak için diye sormuştum. İnsanların yaşadıklarını, hikayelerini bilmeden yorum yapmamak gerek bence...Allah bu yolda herkesin hak ettiği kadrolara yerleşmesini, bu rezillikleri yapanların da belasını bulmasını diliyorum... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Öğretim görevlisi ilan süresi