öğretim görevlisi maaşları

lojistikci01

Öğrenci
arkadaşlar merhaba,

öğretim görevlisi 2016 ocak maaşları kaç tl civarında olacaktır fikir verebilir misiniz?

memurlar net maaş robotu uygulaması bekar maaşı:3629 tl hesaplamaktadır.

doğru mudur bu rakam?

sinemis6884

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. myo'da öğretim görevlisi biri az ders veriyorsa alacağı maaş değişir mi yani 12 saat veremiyor 2 saat derse giriyor mesela daha mı az alır?

A

Akademik Forum

Guest
Görev yaptığınız il ve üniversiteye göre değişir. Örneğin İnönü Üniv. Bekar 4000 'e yakın alır.
arkadaşlar merhaba,

öğretim görevlisi 2016 ocak maaşları kaç tl civarında olacaktır fikir verebilir misiniz?

memurlar net maaş robotu uygulaması bekar maaşı:3629 tl hesaplamaktadır.

doğru mudur bu rakam?

A

Akademik Forum

Guest
12 saat zorunludan kasıt maaş karşılığı gireceği ders demek. Ders olmadığı için veremiyorsa maaşı azalmaz. Mesela kapanan bölümlerin hocaları hiç ders veremiyorlar. Çünkü öğrenci yok. Ama maaşlarını alırlar.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. myo'da öğretim görevlisi biri az ders veriyorsa alacağı maaş değişir mi yani 12 saat veremiyor 2 saat derse giriyor mesela daha mı az alır?

mfcanbaz

Öğrenci
ders parası almaz.. ders yükü ne kadar ise onu doldurması gerekiyor... ders yükünü doldurduktan sonra ders ücreti alır.

Arkadaslar merhaba,

Bezmialem Vakıf Universitesi Öğretim görevlisi alıyor tam burslu programına. Bu universitenin öğretim görevlisi sabit maası ve saat bası ek ders ucretlerini bilen buraya yazabilir mi? İlana basvurmayı dusunuyorum ve bu bılgıler benım ıcın onemli. Cevaplarını bekliyorum. Tesekkur ederim.

*admınler de kusura bakmasın lutfen aynı soruyu farklı bir konu baslıgında sordum ancak cevap alamadım. O yuzden tekrar yazıyorum acil biraz da :)

A

Akademik Forum

Guest
merhaba bir sorum var.öğretim görevliliği atamasında ikinci öğretim olarak açılan bölümde atamamız yapıldığında aynı maaşı mı alıyoruz birinci öğretim öğretim görevlisi ile?birinci öğretim ve ikinci öğrettim öğretim görevlisi olmak arasında ne fark var acaba.cevaplarsanız sevinirim

Psycholoqist

Öğrenci
Merhaba,
konuyu güncelleyelim. Haydi bilen söylesin;
özellerde öğretim görevlisi kabataslak ne kadar alıyorrrr ? :)
bir deee yazılı sınava girenler tecrübe paylaşsa ya var mı buralarda kendileri ?
(Admin arkadaşlar, yanıt alamıyoruz bu kaçıncı soruşum bilmiyorum, üzgünüm :/ )

Son düzenleme:

exchange03

Öğrenci
Merhaba,
konuyu güncelleyelim. Haydi bilen söylesin;
özellerde öğretim görevlisi kabataslak ne kadar alıyorrrr ? :)
bir deee yazılı sınava girenler tecrübe paylaşsa ya var mı buralarda kendileri ?
(Admin arkadaşlar, yanıt alamıyoruz bu kaçıncı soruşum bilmiyorum, üzgünüm :/ )

hocam başka bir başlık altında da vardı benzer konu, zirve üniversitesini biliyorum. yıl başında araştırma görevliliğine başlayanlar 2500 ile başladı +90 agi yüksek lisans yapıyorsa +100 daha, doktora yapana +150 yani bekar bir yüksek lisans öğrencisi 2790 doktora öğrencisi 2840 alıyor. öğretim görevlileri de buna yakın alıyorlardır herhalde

Psycholoqist

Öğrenci
teşekkür ederim exchange03. ben yüksek lisans yaptım, doktora öğrencisi değilim. o zaman 2600 civarı bir şeyden bahsediliyor. ama devlette çalışan bir hocadan duyduğum kadarı ile 4000i bulur özeller daha çok veriyor dedi. kafam karmakarışık. belki özelde görev yapan biri okur diye soruyorum, kritik bir süreçte karar aşamasındayım :(

kuramci

Araştırma Görevlisi
teşekkür ederim exchange03. ben yüksek lisans yaptım, doktora öğrencisi değilim. o zaman 2600 civarı bir şeyden bahsediliyor. ama devlette çalışan bir hocadan duyduğum kadarı ile 4000i bulur özeller daha çok veriyor dedi. kafam karmakarışık. belki özelde görev yapan biri okur diye soruyorum, kritik bir süreçte karar aşamasındayım :(

4000-5000 tl parayı ancak isim yapmış profesörlere verirler. Özellerde 3000 TL bile veren görmedim.