Öğretim görevlisi olarak başka bir üniversiteye geçiş

Tibet

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben 8 yıldır myo’da öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Yine öğretim görevlisi olarak başka bir üniversitenin açmış olduğu öğretim görevlisi kadrosuna başvurmak istiyorum. Bu durumda benden yine ales ve diğer şartlar istenir mi yoksa bu şartları geçmişte sağladığım için istenmezmi. Muvafakatlı ve ya istifa ederek geçmem arasında bir farklılık olurmu. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Evet istenir. Yalnız ALES 70 kabul edilerek muaf olursunuz. Diğerleri aynen geçerli. Muvafakat alarak geçtiğjnizde yıllık izin ve harcırah alma imkanı olur. Tabii muvafakat alamadığınız durumda istifa edebilirsiniz.

Kabardey38

Öğrenci
Hocalarım muvafakat verilmediği zamanda istifanda kabul edilmediği takdirde nasıl bir yol izlenimleri?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tibet

Öğrenci
Evet istenir. Yalnız ALES 70 kabul edilerek muaf olursunuz. Diğerleri aynen geçerli. Muvafakat alarak geçtiğjnizde yıllık izin ve harcırah alma imkanı olur. Tabii muvafakat alamadığınız durumda istifa edebilirsiniz.

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Ales’in 70 kabul edilip muaf sayılmamla ilgili kaynak ya da resmi yazı nereden bulabilirim. (Yanlış anlaşılmasını istemem size inanmadığımdan değil detaylarını incelemek isterim).

A

Akademik For

Guest
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. İşe gitmezsen disiplin cezası alırsın siciline işler. İlk istifanı ver kabul edilmezse 30 gün geçince yeniden ver. Kabul ederler

U

USA

Guest
Ales muafiyeti hk.

Amerika ve Kuzey Kıbrıs ta kadrolu araştırma görevlisi olarak çalışanların alesi 70 olarak kabul edilir mi?
Bilgisi olanların değerli yorumlarını bekliyorum, teşekkürler.

drdtbege

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba;
sormak istediğim bir konu var...Vakıf üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Devlet üniversitesine aynı kadro için (Öğr.Gör.) geçmek istediğim zaman muvafakatname alma şansım varmı acaba? Bu hakkın devlet universiteleri arasındaki geçişlerde kullanıldığını biliyorum ama vakıftan devlete geçişlerde durum nasıl acaba?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.