ögretım gorevlısı alımlarında güvenlık sorusturması yapılıyor mu?

Akdmkfrm

Öğrenci
Iyi akşamlar araştırma görevlisi alımlarında soruşturma geçiriliyor öğretim görevlisi olmak içinde bu aylarca süren işkence yaşanacak mı? Bir diğer sorum diyelim ki soruşturma oldu hakkimda herhangi bir terör örgütüyle ilişkim yok fakat başka bir konu hakkında hükmü açıklanmasının geriye bırakılması kararı var yani suç verilmedi 5 yıl ertelendi sicilianu temiz gorunsede sorusturmada bunu görecekler olay beni etkiler mı önemsedikleri teror orgutu devlete zarar vermemi yoksa herseyi onemsiyorlar mi lütfen bilgilendirin kafam allak bullak

parafiskalite

Yardımcı Editör
Tum akademısyenler ıcın sorusturma yapılır. Artık sorusturmanın aylarca surmeyecegını Savunma Bakanı acıklamıstı, yenı gelıstırdıklerı bır sıstemle daha kısa surede sonuca ulasmayı hedeflıyorlarmıs.
Dıger sorunuz hakkında bır bılgım yok.

Son düzenleme:

TheMachine

Öğrenci
Iyi akşamlar araştırma görevlisi alımlarında soruşturma geçiriliyor öğretim görevlisi olmak içinde bu aylarca süren işkence yaşanacak mı? Bir diğer sorum diyelim ki soruşturma oldu hakkimda herhangi bir terör örgütüyle ilişkim yok fakat başka bir konu hakkında hükmü açıklanmasının geriye bırakılması kararı var yani suç verilmedi 5 yıl ertelendi sicilianu temiz gorunsede sorusturmada bunu görecekler olay beni etkiler mı önemsedikleri teror orgutu devlete zarar vermemi yoksa herseyi onemsiyorlar mi lütfen bilgilendirin kafam allak bullak

Davanızı görürler mi görmezler mi bilimiyorum ama çok önemseyeceklerini sanmıyorum. Eğer soruşturmadan geçmezseniz mutlaka itiraz yollarına başvurun.

https://www.memurlar.net/haber/5126...masi-karari-verilenler-memur-olabilir-mi.html

Akdmkfrm

Öğrenci
Görünür sanırım çünkü emniyette tüm bilgiler vardır.dedigim gibi benim veya ailemin herhangi bir terör örgütüyle baglantim var mı diye bakacaklarsa sorun yok ama herhangi bir adlı dava yaşandı mı diye bakarlarsa işte onu bilemiyorum tek dayanagim ceza yemedim vermedi hagb kararı ile 5 yıl ertelendi sicilimde görünmüyor 5 yıl sonra hagb kararida silinir ıtiraz hakkim var diyorsunuz yani öyle mi?