Öğretmen Adayı Dersaneye Gitmeli mi Gitmemeli mi?

Bazinga

Öğrenci
hocam bu size kalmış birşey, öğretmenlik yapmayı düşünüyorsanız ancak bireysel olarak yani evinizde çalışamayan biriyseniz gidin, yok ben evde çalışarak halledebilirim diyorsanız gitmeyin.
 

eczak

Yardımcı Editör
dersanenin insana sistem kattığı, disipline soktuğu yapılan program ile eksik konu bırakmadığı düşünülebilir; ancak bu disiplini kendinizde görüyorsanız gitmeden çalışmak daha güzel olabilir. Kütüphaneye gidersiniz kafanıza göre çalışırsınız. Eksik olan konularınızı daha uzun diğerini daha kısa kendi kendinizin bilgisine göre çalışırsınız. Kişisel olarak ben dersaneye gitmeyi düşünürdüm çünkü konudan çabuk kopabiliyorum. Dikkatim hemen dağılıyor, biraz oyun oynamayı da seviyorum. Disipline sokup kendimi çalışacağımı düşünmediğimden dersanenin sitemine uyabilirdim. Ama kendime biraz güvensem kesin gitmezdim. maddi manevi gereksiz gelirdi.
 

nanofly

Öğrenci
Güya dersaneler kaldırılacaktı! Şimdi öğretmen adayları bile dersane peşinde. Benim tavsiyem, Türkçe, tarih, matematik adayları grup kurup birbirinizin eksiklerini tamamlayın.
 
Üst