önemli ! araştırma görevliliği ilanları

selam5454

Öğrenci
hocalarım ar.gör ve ögr.gör ilanları 2 aydır çıkmıyor...net bi tarigçh veya bilgisi olan var mı... ne zaman ilanlar açılacak..normalde eylülde yoğun alımlar olmuyor muydu

Gamze

Administrator
hocalarım ar.gör ve ögr.gör ilanları 2 aydır çıkmıyor...net bi tarigçh veya bilgisi olan var mı... ne zaman ilanlar açılacak..normalde eylülde yoğun alımlar olmuyor muydu

Hocam öğretim elemanı kadrolarının izni YÖK'ten alındı. Bu nedenle ilanlar yayımlanmıyor. Ne zaman açılacağı henüz belirsiz.

ALperSNGN

Öğrenci
Arkadaşlar araştırma görevlisi alımları için baraj puanlarda düşme gerçekleşir mi yani eğitim reformu yapılır mı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

A

Akademisyen324

Guest
Kardeş ne barajından bahsediyorsun. 70 puan ales yapamıyorsan, 50 puan yökdil yapamıyorsan ne diye araştırma görevlisi olacaksın. Gir bir araba al, simit sat sabahları, bu işler sana göre değil belli ki...

T

talihsiZ

Guest
Kadro!

araştırma görevlisi alımları ve ilanları hakkında son gelişmelerden bilgisi olan var mı haberleri okudum fakat ne olduğunu tam anlamadım biri bizi aydınlatabilir mi ??

hmtslmz

Öğrenci
neden kadrolar acilmiyor ? yok ten yetkinin alinmasi ne anlama geliyor ? site yonetimi bu konuda haber yapsa iyi olur artik.

Gamze

Administrator
neden kadrolar acilmiyor ? yok ten yetkinin alinmasi ne anlama geliyor ? site yonetimi bu konuda haber yapsa iyi olur artik.

Hocam şu sıralar üniversiteler Norm Kadro Yönetmeliği'ni bekliyor muhtemelen. Bu yönetmelik olmadan da kadro yayımlanabilir diye yazı gitmesine rağmen sanırım üniversiteler yayımlamamayı tercih ediyor. 13 Eylül'de yayımlanan Resmi Gazete'deki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Norm Kadro Yönetmeliği'nin 60 gün içinde çıkarılacağı belirtilmişti.

Başvuru süresi geçmiş olsa da geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Üniversitesi araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi ilanı vermişti. Bunun dışında ilan çıkmadı hatırladığım kadarıyla.

ege-tan

Öğrenci
İlanlar hakkında

Yeni araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve öğretim üyesi alımları takibi nereden olacak? Üniversite öğretim personeli alımında değişiklikleri nasıl takip edebiliriz?

Son düzenleme:

Gamze

Administrator
Yeni araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve öğretim üyesi alımları takibi nereden olacak? Üniversite öğretim personeli alımında değişiklikleri nasıl takip edebiliriz?

Resmi Gazete'den takip edebilirsiniz. Hem yeni yönetmelikler hem de akademisyen ilanları şimdilik Resmi Gazete'de yayınlanıyor.

Ayrıca ilgili gelişmeleri sitemizden de takip edebilirsiniz.

Realisst

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı. Bundan sonraki tüm araştırma görevlisi alımları sadece 50/d ile mi yapılacak ? Yuksek lisans mezuniytinden hemen sonra ilisik kesiliyor mu 50 kadrosunda ? Ayrıca 50/ d ile yapılsa bile daha sonra 33a kadrosuna geçiş söz konusu olabilir mi ?

Mr December

Baş Editör
Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı. Bundan sonraki tüm araştırma görevlisi alımları sadece 50/d ile mi yapılacak ? Yuksek lisans mezuniytinden hemen sonra ilisik kesiliyor mu 50 kadrosunda ? Ayrıca 50/ d ile yapılsa bile daha sonra 33a kadrosuna geçiş söz konusu olabilir mi ?

33a kadrosu diye bir kadro kalmadı artık. Tüm araş. gör. alımları 50d ile yapılacak maalesef. Yüksek lisanstan sonra doktoraya devam edilmesi gerekiyor asistanlığın devamı için yoksa ilişik kesilir.