hocalarım ar.gör ve ögr.gör ilanları 2 aydır çıkmıyor...net bi tarigçh veya bilgisi olan var mı... ne zaman ilanlar açılacak..normalde eylülde yoğun alımlar olmuyor muydu
Bahsettiginiz "ogretim uyesi" ilanlari.ARkadaşlar ilanlar personel daire başkanlığından yayınlanıyor. Çok sayıda ilan çıkmakta.
Kamu Personeli Alım İlanları
neden kadrolar acilmiyor ? yok ten yetkinin alinmasi ne anlama geliyor ? site yonetimi bu konuda haber yapsa iyi olur artik.
Yeni araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve öğretim üyesi alımları takibi nereden olacak? Üniversite öğretim personeli alımında değişiklikleri nasıl takip edebiliriz?
Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı. Bundan sonraki tüm araştırma görevlisi alımları sadece 50/d ile mi yapılacak ? Yuksek lisans mezuniytinden hemen sonra ilisik kesiliyor mu 50 kadrosunda ? Ayrıca 50/ d ile yapılsa bile daha sonra 33a kadrosuna geçiş söz konusu olabilir mi ?
Kardeş ne barajından bahsediyorsun. 70 puan ales yapamıyorsan, 50 puan yökdil yapamıyorsan ne diye araştırma görevlisi olacaksın. Gir bir araba al, simit sat sabahları, bu işler sana göre değil belli ki...