ÖYP bitti mi?

kafka

Öğrenci
merhaba arkadaşlar,
öyp yerleştirmeleri artık sona erdi gibi bir haber okudum. doğruluğu var mıdır?
yani doğruysa artık başvuru yapamayacak mıyız - hiç bir zaman-

Ç

çağdaşx

Guest
öyp

merhaba arkadaşlar,
öyp yerleştirmeleri artık sona erdi gibi bir haber okudum. doğruluğu var mıdır?
yani doğruysa artık başvuru yapamayacak mıyız - hiç bir zaman-
merkezi öyp sınavı kaldırıldı, şimdi bireysel olarak açılan kadrolara müracaat edilerek müracaat ettiğiniz üniversitenin istemiş olduğu özellikleri taşıyorsanız ve mülakatta da başarılı olursanız işe alınabileceksiniz, tabii ki müracaat ettiğiniz üniversitenin içinden size sıra gelirse...

A

Akademik Forum

Guest
Öyp kalkalı yıllar olacak neredeyse, sorduğunuz soru mu bu? Konuya bı kadar yabancı arkadaşların akademik kariyer düşünmesinden utanç duyuyorum. Canı sıkılıp akademik düşünmeye mi karar verdiler acaba. Ne tür çalışmalar yapacağınız hakkında bilginiz var mı yoksa kadroya girersek bir şeyler düşünürüz kafasında mısınız?

muzgor

Öğrenci
İyi niyetle düşünüyorum. Arkadaş şunu kastetmiş olabilir? 50d ye geçiş sonrası ÖYP usul ve esasları tamamen yürürlükten kaldırıldı mı, değiştirilecek mi?
50d değişikliği ÖYP usul ve esasları ile de çakıştığından, bir açıklama bekleniyor. Aslında ben de bunu düşünüyordum, öyp li 50d li miyiz? normal bildiğiniz 50d li miyiz?

A

Akademik Forum

Guest
İyi niyetle düşünüyorum. Arkadaş şunu kastetmiş olabilir? 50d ye geçiş sonrası ÖYP usul ve esasları tamamen yürürlükten kaldırıldı mı, değiştirilecek mi?
50d değişikliği ÖYP usul ve esasları ile de çakıştığından, bir açıklama bekleniyor. Aslında ben de bunu düşünüyordum, öyp li 50d li miyiz? normal bildiğiniz 50d li miyiz?

Soran arkadaş ÖYP yerleştirmeleri bitti diye haber okudum artık başvuramayacak mıyız şeklinde konuya girmiş yukarda dikkat edersen. Ben de iyi niyetli düşünüyorum ama üniversite hocalarımız zamanında canı sıkılıp da akademik kariyer yapayım diye kadro aldıkları için öğrenciler doğru düzgün akademik bilgisi olmayan, konuşmasını bilmeyen öğretim üyeleriyle muhatap olmak zorunda kaldılar.

kafka

Öğrenci
Soran arkadaş ÖYP yerleştirmeleri bitti diye haber okudum artık başvuramayacak mıyız şeklinde konuya girmiş yukarda dikkat edersen. Ben de iyi niyetli düşünüyorum ama üniversite hocalarımız zamanında canı sıkılıp da akademik kariyer yapayım diye kadro aldıkları için öğrenciler doğru düzgün akademik bilgisi olmayan, konuşmasını bilmeyen öğretim üyeleriyle muhatap olmak zorunda kaldılar.

Ne kadar saygısızsınız.
Evet canım sıkıldı ben bir akademik kariyer yapayım bakalım nasıl oluyormuş diye düşündüm.
Zira sizin gibi insanlar var olduğu müddetçe bu şekilde davranmak pek yadırganmasa gerek!

A

Akademik Forum

Guest
ÖYP bitti. İhtisaslaştırılmış ÖYP uygulanacak artık denildi ancak şimdilik bir gelişme yok. Kişisel tavsiyem ise kesinlikle bulaşmayın adı ne olursa olsun böyle bir programa. BİYEP, ÖYP, İhtisaslaştırılmış ÖYP fark etmez. İlk andan itibaren mağduriyet kavramının anlamını iyice keşfedersiniz benden demesi.