merkezi öyp sınavı kaldırıldı, şimdi bireysel olarak açılan kadrolara müracaat edilerek müracaat ettiğiniz üniversitenin istemiş olduğu özellikleri taşıyorsanız ve mülakatta da başarılı olursanız işe alınabileceksiniz, tabii ki müracaat ettiğiniz üniversitenin içinden size sıra gelirse...merhaba arkadaşlar,
öyp yerleştirmeleri artık sona erdi gibi bir haber okudum. doğruluğu var mıdır?
yani doğruysa artık başvuru yapamayacak mıyız - hiç bir zaman-
Arkadaşlar 2016 yılı itibariyle öyp kesin olarak kalktı mı ? Bilgisi olan varmı?
bence kafa buluyorSiz ayda mi yasiyorsunuz?!
İyi niyetle düşünüyorum. Arkadaş şunu kastetmiş olabilir? 50d ye geçiş sonrası ÖYP usul ve esasları tamamen yürürlükten kaldırıldı mı, değiştirilecek mi?
50d değişikliği ÖYP usul ve esasları ile de çakıştığından, bir açıklama bekleniyor. Aslında ben de bunu düşünüyordum, öyp li 50d li miyiz? normal bildiğiniz 50d li miyiz?
Soran arkadaş ÖYP yerleştirmeleri bitti diye haber okudum artık başvuramayacak mıyız şeklinde konuya girmiş yukarda dikkat edersen. Ben de iyi niyetli düşünüyorum ama üniversite hocalarımız zamanında canı sıkılıp da akademik kariyer yapayım diye kadro aldıkları için öğrenciler doğru düzgün akademik bilgisi olmayan, konuşmasını bilmeyen öğretim üyeleriyle muhatap olmak zorunda kaldılar.