ÖYP Kadrosundan Başka Bir Kuruma Geçiş Yapabilir miyim?

aslanbjk

Öğrenci
Merhaba Arkadaslar
BEn atandıgım üniversitede eğitim görmekteyim yani senet sepet yok.
Bu kadrodan baska bir kuruma mesela Atom enerjısı kurumu gibi bir yere gecmem mumkun mu?
İyi Günler

aslanbjk

Öğrenci
Ben atandığım üniversitede eğitim görmekteyim yani Ar-Gör. görevimi de yapmaktayım aynı zamanada senet felan yok zorunlu hizmette yok olması lazım dimi?

fedakar

Öğrenci
Şu an ÖYP asistanıyım. Dil kursum bitti. Mevcut ÖYP ilanına başvurup kazanırsam kurumun onayı olduğunda muvafakat alabiliyor muyum? Yoksa ÖYPde muvafakat yok mu? Acil cevap lütfen...

Mr December

Baş Editör
Şu an ÖYP asistanıyım. Dil kursum bitti. Mevcut ÖYP ilanına başvurup kazanırsam kurumun onayı olduğunda muvafakat alabiliyor muyum? Yoksa ÖYPde muvafakat yok mu? Acil cevap lütfen...
Dil kursunda kaldığınız süre kadar okulda kalmalısınız ki senet geçerliliğini yitirsin. Okul muvaf. vermez büyük ihtimalle istifa etmeniz gerekir ve puan kesintisi yaşarsınız tercih yaparsanız eğer.

A

Akademik Forum

Guest
oyp den kamuya sınavsız ve istifasız geçiş

Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum başlıkta geçtiği üzere oyp kadromuzu seneyi yoksa başka bir devlet kadrosuna tasiyabiliyormuz acaba bunu en kisa ne zaman yaparız doktora yeterlilik bitmesi şart mıdır özellikle bazı hocam da yanıtlarsa çok sevinirim hepinize kolayliklar dilerim

kiterunner90

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum başlıkta geçtiği üzere oyp kadromuzu seneyi yoksa başka bir devlet kadrosuna tasiyabiliyormuz acaba bunu en kisa ne zaman yaparız doktora yeterlilik bitmesi şart mıdır özellikle bazı hocam da yanıtlarsa çok sevinirim hepinize kolayliklar dilerim
Zorunlu hizmetiniz varsa,zor...o zaman herkes gecerdi birakip.