İstifa edersiniz sorun olmaz.Merhaba Arkadaslar
BEn atandıgım üniversitede eğitim görmekteyim yani senet sepet yok.
Bu kadrodan baska bir kuruma mesela Atom enerjısı kurumu gibi bir yere gecmem mumkun mu?
İyi Günler
Muvaffakiyet vermezler o kadar kolay. Denemeniz gerekir.İstifa etmeden direk buradaki kadroyu başka bi kuruma taşımaktan bahsediyorum?
Dil kursunda kaldığınız süre kadar okulda kalmalısınız ki senet geçerliliğini yitirsin. Okul muvaf. vermez büyük ihtimalle istifa etmeniz gerekir ve puan kesintisi yaşarsınız tercih yaparsanız eğer.Şu an ÖYP asistanıyım. Dil kursum bitti. Mevcut ÖYP ilanına başvurup kazanırsam kurumun onayı olduğunda muvafakat alabiliyor muyum? Yoksa ÖYPde muvafakat yok mu? Acil cevap lütfen...
Evet sizin durumda zorunlu hizmet yok ama üniversiteler kolay kolay muvaf. vermiyorlar. Büyük ihtimalle istifa etmeniz gerekir.Ben atandığım üniversitede eğitim görmekteyim yani Ar-Gör. görevimi de yapmaktayım aynı zamanada senet felan yok zorunlu hizmette yok olması lazım dimi?
Muvaffakiyet vermezler o kadar kolay. Denemeniz gerekir.
Türkçem sapıttı okul yüzünden, öğrettiğiniz için sağolun. Bir dahakine düzgün yazmaya çalışırım.bay aralık, muvafakat olmasın o dediğiniz?
zira muvaffakiyet'in sözlükteki karşılığı başarı oluyor da.
Zorunlu hizmetiniz varsa,zor...o zaman herkes gecerdi birakip.Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum başlıkta geçtiği üzere oyp kadromuzu seneyi yoksa başka bir devlet kadrosuna tasiyabiliyormuz acaba bunu en kisa ne zaman yaparız doktora yeterlilik bitmesi şart mıdır özellikle bazı hocam da yanıtlarsa çok sevinirim hepinize kolayliklar dilerim