ÖYP ve ERASMUS

forward

Öğrenci
Herkese merhaba
ÖYPli bir araştırma görevlisiyim ve tez dönemine geçtim. Bu dönem tezimle ilgili verileri toplayıp ikinci dönem erasmus yapmak istiyorum. Mümkün müdür? erasmus tecrübesi olanlardan gelecek bilgilere açığım.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Herkese merhaba
ÖYPli bir araştırma görevlisiyim ve tez dönemine geçtim. Bu dönem tezimle ilgili verileri toplayıp ikinci dönem erasmus yapmak istiyorum. Mümkün müdür? erasmus tecrübesi olanlardan gelecek bilgilere açığım.

Normal şartlarda mümkündü, giden arkadaşlarımız oldu hiç bir sıkıntı yaşamadılar. Ama şimdi bu 50d olayı çıktıktan sonra dekanlıklar izin verir mi bilmiyorum.

Misir

Öğrenci
Değerli hocalarım merhabalar,
ÖYP'li araştırma görevlisiyim. Kadromun bulunduğu üniversitede yüksek lisans eğitimi olmadığından başka bir okulda 35. maddeyle görevlendirildim, bu dönem ders dönemimi bitiriyorum. Erasmus öğrenim hareketliliğinden faydalanarak yani yüksek lisans öğrencisi olarak önümüzdeki dönem(tez dönemi) yurt dışına gideceğim. Konuyla ilgili dekanımızın danışman hocamın ve şu an eğitim gördüğüm enstitünün olurunu aldım. Bu durumla ilgili bir problem yaşar mıyım? Henüz asıl kadromun bulunduğu okul ile bu konuda herhangi bir iletişim kurmadım. Bu konuyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği yaşamamak adına nereden bilgi sahibi olabilirim. Vakit ayırıp da yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım.