hocam kusura bakmayın ama madem gönlünüz pek yoktu ve ylsy yi görünce oraya yöneldiniz o zaman neden öyp yi tercih ettiniz de bu kadroyu gerçekten isteyen başka birine mani oldunuz? Bence tercih ederken bu durumlar da göz önünde bulundurulmalı.
Hayır, sanki İsviçre, Kanada gibi her şeyin mükemmel bir düzenle işlediği ve insanların uzun vadelli planlarının hiçbir şekilde sekmediği bir ülkede yaşıyoruz; yeni başladığınız işte ne kadar maaş alacağınızı ayın 15'i gelmeden bilemediğiniz, devlet eliyle yapılan şeylerin sabah uyanınca bozulduğu bir ülke burası. O yüzden bu tarz şeyleri komik, amatör ve çocukça buluyorum.
Atanmıştır, maaşı beğenmemiştir; şehir beklediği gibi çıkmamıştır, hocaları beğenmemiştir, atandığı bölümle alakalı devlet tarafından yeni bir düzenleme yapılmıştır, bölüm kapatılmıştır, bölüm öğrenci almamıştır; her şey olabilir, her şey değişir. ya da hiçbir şey olmamıştır, keyfi böyle istemiştir, kime ne, sana ne? Yardım etmeyecekseniz yazmazsınız olur biter, bu konuda yardım etmiyoruz yazmak çok gülünç ve bir o kadar da ayıp.