Özel öğrencilik hakkında

Lev

Öğrenci
Yüksek lisansta özel öğrencilik hakkında biraz bilgi verirmisiniz arkadaşlar? Şimdi ders seçimi nasıl yapılacak?Öğrenim ücretini ders seçiminden öncemi yapacağız? Özel öğrencilik nasıldır tecrübe sahibi olanlar biraz bilgi verebilir mi?

parafiskalite

Yardımcı Editör
Ozel ogrencı olarak bır donemde en fazla ıkı ders alabılıyorsunuz, ders secımınde ozgursunuz fakat bolum baskanınıza danısmanınızı onerırım. O sıze oncelıklı almanız gereken dersler konusunda yardımcı olacaktır.
Ucretı once yatırıyorsunuz daha sonra alacagınız derse/derslere karar verıyorsunuz. Ozel ogrencılerın ogrencı sıstemı olmadıgı ıcın dılekce yazarak alacagınız derslerı bolumunuze bıldırırsınız.
Basarılar..

Lev

Öğrenci
Anladım ağabey. Yani önce parayı verip, sonra ders seçme işlemini yapıyoruz.

Yalnız danışmak için bölüm başkanı biraz ağır olmaz mı? Önce bir sekreterliğemi sorsam ne yapacağımı?

parafiskalite

Yardımcı Editör
Islemler ve surecler hakkında bılgı almak ıcın tabııkı bolum sekreterıne danısın. Ders secımı ıcın bolum baskanından sızı yonlendırmesını ısteyın dedım. Arzu edersenız o da.
Ben fınans mezunuyum, sıyaset alanında doktora ıcın ozel ogrencı olarak ders almıstım. Mulakatta zaten bolum baskanıyla gorustugum ıcın o samımıyetten dolayı ders secımımde yardımcı oldu, ılk once teorık derslerı almamı onerdı. Okuma ıcın kıtaplar onerdı vs vs.
Aranızdakı ıletısımı bılmıyorum. Zaten kendı alanınızın devamı bır bolum ıse ders secımınde zorlanmazsınız.