Özel Üniversitede Arş. Gör. Hk.

catalyst

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Özel üniversitenin araştırma görevlisi kadrosunu kazandığımızda yapılan sözleşme ne kadar süreli oluyor? Örneğin bir yıllık bir sözleşmeye imza attım. Fakat bölümümden bir devlet üniversitesi ilan açtı ve bunu kazandım. İstifa edebiliyor muyum? Sözleşme gereği neler oluyor?

A

Akademik Forum

Guest
Bana hiç bir sorun çıkartmamışlardı. Özel okulda çalışan öğretmenler için devlet kadrosunu kazandığında özelle olan tüm sözleşme iptal oluyor hiç bir yükümlülüğe gerek kalmıyor diye duymuştum. Aynı şey sanırım tüm devlet kurumları için geçerlidir.

eslv

Öğrenci
arkadaşlar merhaba, özel üniversitelerin açtığı ilanlarda parantez içinde TAM BURSLU şeklinde yazıyor, bu ne anlama geliyor? yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
ACİL YARDIM!

Arkadaşlar kendi alanımda birkaç üniversitenin yüksek lisans başvurularına başvurabilir miyim? Eğer birini kazanır kesin kayıt yaptırır, sonra istediğim yeride kazanırsam ordaki kesin kaydımı sildirip istediğim yere kesin kayıt yapabilir miyim?

adandpr

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar.
İstanbul Bilgi üniversitesinde bölümüm araştırma görevlisi kadrosu açtı, fakat ben şimdi bir reklam şirketinde çalışıyorum. Hep amacım istanbul dışıydı ondan kararsızım.Bilgi üniversitesinde çalışma şartları, ortam , maaş durumu nasıldır.Açıkçası çalıştığım yerde ortamım iyi maaş orta derecede. Başvurma konusunda kararsızım. Bilgisi olan var mı.

gamzeb

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar.
İstanbul Bilgi üniversitesinde bölümüm araştırma görevlisi kadrosu açtı, fakat ben şimdi bir reklam şirketinde çalışıyorum. Hep amacım istanbul dışıydı ondan kararsızım.Bilgi üniversitesinde çalışma şartları, ortam , maaş durumu nasıldır.Açıkçası çalıştığım yerde ortamım iyi maaş orta derecede. Başvurma konusunda kararsızım. Bilgisi olan var mı.

bence başvur bişey kaybetmezsın kazanırsan maaşı falan öğrenırsın duruma göre kayıt yaparsın yada vazgeçersın :)