OHAL sürecinde ataması yapılan arkadaş var mı?

ased

Öğrenci
Arkadaslar atamasi olupta goreve baslayamayan arkadaslar devlet universitesine mi atandi benim kuzenimde bugun cikan 50 dli bi ilana basvuracak fakat atamasi olmayip bosta kalma ihtimalinden korkuyo ornegin universite kabul etmezse ogrenimine nasil devam edecek eski okulunda mi

A

Akademik Forum

Guest
akademik kadro atama

Arkadaşlar benim de atamam yapılmadı 1.5 aydır. Benim merak ettiğim ataman belli bir süre içinde yapılmazsa atamanın düşmesi gibi bir durumdan bahsedebilir miyiz?

A

Akademik Forum

Guest
Hocalarım merhaba. Benim de bir soruyla ilgili acil bir cevaba ihtiyacım var ve forumdaki güncel konulardan bu soruma cevap alabilmeye en yakın gördüğüm konu başlığı bu olduğundan buraya yazıyorum.

1. Bir kadro ilanında "Lisans transkripti örneği.", "Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi örneği." gibi ifadeler var. "Örneği" kelimesi "fotokopisi" anlamına mı gelir? Fotokopilerini göndermem yeterli olacak mıdır?

2. "
Erkek adaylar için askerlik durumlarını gösteren belge" isteniyor. Bu belgenin e-devlet çıktısı kabul olur mu? Yoksa askerlik şubesinden alınmış olanı mı isterler? Eğer öyle ise askerlik şubesinden alınmış olanın fotokopisi yeterli olur mu?

3. "
Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.)" isteniyor. Ben hayatımda sadece çokca bulunan market zincirlerin birinde 2 gün çalıştım. Bu kayıt e devlette mevcut. Bunu göndermeme gerek var mı? Ayrıca başvuru formundaki bölüme bu tecrübeyi yazmam gerekir mi?

4. "Özgeçmiş" isteniyor. Başka bir detay verilmemiş. YÖK formatında olması zorunlu mudur? Yoksa kendimize göre hazırladığımız özgeçmiş de kabul olur mu?

Aynı soruları okulun personel işleri daire başkanlığı mail adreslerine de göndereceğim ama cevap konusunda umutsuzum. Sorularımın hepsine cevap alabilirsem yahut cevap alabileceğim yerlere yönlendirirseniz çok mutlu olurum. Saygılar...

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bu atamalar neden yapilmiyo yarin bigun madur olmayalim yuksek lisansimi haziranda tamamlamam lazim hala ne olacak bilmiyorum

erdemyeler

Öğrenci
bende işe geri dönüş mahkemesini kazandım haziran ayında.
üniversite kendisi geri çağırmak için yöke eylül başında yazı yazdı ama hala sonuç gelmedi. sizce ohal bitimine kadar bekletirler mi???

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaslar OHAL baya bi uzayacak gibi YOK tende bi aciklama yok sınavi kazanip atama yapilmiyo ne olacak bu durum cok kaygi duyuyorum

A

Akademik Forum

Guest
Bazı üniversiteler kadro ilanlarına çıkmaya başladı. Benim anlamadığım bizim kazandığımız üniversiteler neden biz kazanmamıza rağmen bizim atamamızı yapmıyor. Sizler arıyor musunuz kazandığınız üniversiteleri arkadaşlar? Ne diyorlar aradığınızda?

electronicboy

Öğrenci
Bugun selcuk üniversite ilana cikti 50 d li kadro benimde 5.donemim cok basvurmak istyorum ama bu atamalarin yapilmamasi beni korkutuyo neden kazananlar atanmiyo arkadaslar bu kadar surer mi sorusturma

A

Akademik Forum

Guest
Hocam madem kazananlar atanmayacaksa niye bu devlet üniversiteleri ilana çıkmaya başladı? Kazandıktan sonra ne olacak, oraya gidip çalışmayacaklar mı? Eğer öyleyse ilan açılmasının, kazanmalarının ne anlamı var ben hiçbir şey anlamadım.

electronicboy

Öğrenci
Arkadaslar bu ilanlar süs mü 50 dli kadroya basvurucam hadi kabul edilmedim ogrenciligim ne olacak haziran ayina kadar tezimi bitirmem lazim yökün bu ise el atmasi lazim bu sene süs olarak yoksiste duracaksa atama olmayacaksa bastan soylesinler