Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
OHAL sürecinde ataması yapılan arkadaş var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tuvuk" data-source="post: 478046" data-attributes="member: 76870"><p>1. sorunuzun cevabını kadro ilanı veren okul sekreteri ile görüşmeniz daha iyi olacaktır çünkü yanlış ilana çıkılabiliyor, mağdur olmayın.</p><p>2 E-devlet çıktısı yeterli oluyor genelde, E-devlet çıktısı kabul etmemeleri yasal olmaz ama gene de okulun sekreteriyle göürüşün.</p><p>3.Kamu kuruluşu dediği devlet görevi, bence belirtmenize gerek yok.</p><p>4. YÖk formatında denmediği için istediğiniz formatta gönderebilirsiniz ama garanti olsun derseniz öyle yollayın. Ben 15 kadar üniversiteye başvurmuşumdur hep aynı ve YÖK formatında olmayan CV gönderdim, problem olmadı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tuvuk, post: 478046, member: 76870"] 1. sorunuzun cevabını kadro ilanı veren okul sekreteri ile görüşmeniz daha iyi olacaktır çünkü yanlış ilana çıkılabiliyor, mağdur olmayın. 2 E-devlet çıktısı yeterli oluyor genelde, E-devlet çıktısı kabul etmemeleri yasal olmaz ama gene de okulun sekreteriyle göürüşün. 3.Kamu kuruluşu dediği devlet görevi, bence belirtmenize gerek yok. 4. YÖk formatında denmediği için istediğiniz formatta gönderebilirsiniz ama garanti olsun derseniz öyle yollayın. Ben 15 kadar üniversiteye başvurmuşumdur hep aynı ve YÖK formatında olmayan CV gönderdim, problem olmadı [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
OHAL sürecinde ataması yapılan arkadaş var mı?