Online başvurulan Üniversiteler

Hazel_aze

Öğrenci
Arkadaşlar, malum ben yabancıyım. ALES, TYS, YDS falan derken, bir de başımıza Üniversiteleri başvurunun kişinin kendisi tarafından yapılmalı sorunu çıktı. Bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Yabancı öğrenciler Türkiye Üniversitelerine kendisi mi başurması lazım? Bir de tüm yurtdışı Üniversitelerde online apply varken, Türkiye Üniversitelerine online başvurmamız mümkün deyil midir? Bilgisi olan varsa, yardım ede bilir mi?

Önceden, teşekkürler!

ahmedoff

Profesör
Arkadaşlar, malum ben yabancıyım. ALES, TYS, YDS falan derken, bir de başımıza Üniversiteleri başvurunun kişinin kendisi tarafından yapılmalı sorunu çıktı. Bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Yabancı öğrenciler Türkiye Üniversitelerine kendisi mi başurması lazım? Bir de tüm yurtdışı Üniversitelerde online apply varken, Türkiye Üniversitelerine online başvurmamız mümkün deyil midir? Bilgisi olan varsa, yardım ede bilir mi?

Önceden, teşekkürler!

Trakya ve İstanbul kimi bezi universitetlere onlayn müraciet qebul olunur, amma bele universitet çox azdır.

Nokia 3330 cihazımdan Tapatalk 3 ile gönderildi

aperian

Öğrenci
Çok az üniversite internet üzerinden başvuru alıyor. Başvuru yapılsa bile çoğu evrakları elden istiyor veya evrakları posta yoluyla kabul edilse bile sorumluluk kabul etmiyorlar. Genelde başvurular şahsen enstitülere başvuru şeklinde oluyor. Çoğu öğrencininde talebi yüksek lisans/doktora başvurularının internet üzerinden olması ama üniversiteler bu konuda daha adım atmadı..