Online IELTS Kursu

chebol

Öğrenci
Hocalarım merhabalar. Formu uzun süredir takip ediyorum. Çok önemli, yararlı bilgiler edindim bu forum sayesinde.Herkese teşekkür ederim. Ben yurtdışında yüksek lisans yapmak isteyen yeni mezun bir adayım. Bilindiği üzere uluslarası geçerliği olan bir dil sınavı istiyor okullar. PTE,IELTS,TOEFL,CAE arasından kendime en uygun olarak uzun incelemeler sonrası IELTS'i seçtimv. Daha önce 1 yıl ABD de yaşama imkanım oldu.Speaking ve listening de bir problem yaşamıyorum.Akademik reading, writing konusunda iyi bir eğitime ihtiyacım var. Burda önerilen bir çok kaynak kitabı buldum.Çoğunu edindim, çoğuna internet ortamında ulaştım. Şimdi soruma gelecek olursak: Geçenlerde bir arkadaşımın önerisiyle bir site keşfettim. Kendileri size özel bir plan, program çıkarıyorlar. Bu programa uyarsanız dersleri iyi bir şekilde hallederseniz sınavda belirlediğimiz puanı alma taahütü veriyorlar.Alamazsak eğer tüm parayı iade ediyorlar. İsmi UZMANIELTS diye geçiyor. Daha önce bu siteyi duymuş olan, yararlanmış olan ya da ufak bir yardımı olabilecek birisi var mı ? Teşekkürler, iyi çalışmalar.
 

Ulsylmaz

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Aynı konuda bende sizlerden yardım talep etmekteyim zira bulunduğum şehir Elazığ olduğu için online kurstan başka bir alternatifimiz yok. Bu konuda naçizane tavsiye ve deneyimlerinize ihtiyacımız var.
 

rarici

Öğrenci
Uzman YDS veya IELTS iyi fakat. oturup zaman ayırıp çalışmak gerekiyor. Ben online abone oldum fakat sonlara doğru şevkim kırıldı, çalışamadım. Para boşuna gitti. Çalışacaksanız tavsiye ederim.
 
Üst