Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle.Ben Marmara Ünv Ekonometri bölümü mezunuyum.Gene aynı okulumda Marmara Ünv Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi-Matematik Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans'a başvurdum geçen çarşamba.(Öğretmenlik cıkıslı olmadııgm için ön kayıtta red cevabı alacağımı zannediyordum)Ancak tam tersi onay geldi,yazılı sözlü mülakata alındım.29haziranda mesleki sınav 1 temmuzda mülakat varmış.Ben ünvde daha çok uygulamalı matematik ve istatistik ağırlıklı dersler aldım,şu an paniklemiş durumdayım.Mesleki sınavda ne tarz sorular gelebilir acaba?Onaylandııgmdan beri araştırmadığım yer kalmadı ve cogu insan öğretmenliğin yüksek lisansı mı olurmuş bile diyor.Yani bilmeyen çok var matematik öğ.üzerine yüksek lisans yapanlar da bulamıyorum çevremde hiç yok...Forumda var mıdır acaba bana yardımcı olabilecek yada tüyo verebilecek birileri...
Büyük ihtimalle bölümüm matematik ağırlıklı olduğu için onaylandım ama mesleki sınav stresi bastı.Herhalde onaylarlarken bunu göz önüne almışlardır diyorum ama paniklememek elde değil...
Cevaplarınız için teşekkür ederim,iyi forumlar başarılar arkadaşlar.
Büyük ihtimalle bölümüm matematik ağırlıklı olduğu için onaylandım ama mesleki sınav stresi bastı.Herhalde onaylarlarken bunu göz önüne almışlardır diyorum ama paniklememek elde değil...
Cevaplarınız için teşekkür ederim,iyi forumlar başarılar arkadaşlar.