Psikoloji İlahiyat Akademisyen Görüş

Mehmet Akif1

Öğrenci
Gano 4.0 ALES 85 Yds arapça 81.25 , İngilizce 92,5 21 yaşındayım psikoloji ve ilahiyat okuyorum(çap ile) iyi derecede İngilizce be Arapça kısmen İspanyolca biliyorum hafızım argör için yeterli puanlara sahip miyim yoksa tekrar girsem daha mı iyi olur görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Merve

Baş Editör
Gano 4.0 ALES 85 Yds arapça 81.25 , İngilizce 92,5 21 yaşındayım psikoloji ve ilahiyat okuyorum(çap ile) iyi derecede İngilizce be Arapça kısmen İspanyolca biliyorum hafızım argör için yeterli puanlara sahip miyim yoksa tekrar girsem daha mı iyi olur görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Merhaba, belirttiğiniz bölümlerin ön değerlendirme puanlarına bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Puanlarınız ilk 10 için yeterli olacaktır. Sonrasında yazılı sınav ve tekrar bir değerlendirme var.

Mehmet Akif1

Öğrenci
Teşekkür ederim Hocam mülakattan korkmuyorum açıkçası alanımla ilgili geliştiriyorum kendimi interdisipliner çalışıyorum torpil işinden çekincelerim var biraz istediğim yeri kazanamam diye sadece bir de yazılı sınav dediğiniz mülakatın içinde mi oluyor

parafiskalite

Yardımcı Editör
Teşekkür ederim Hocam mülakattan korkmuyorum açıkçası alanımla ilgili geliştiriyorum kendimi interdisipliner çalışıyorum torpil işinden çekincelerim var biraz istediğim yeri kazanamam diye sadece bir de yazılı sınav dediğiniz mülakatın içinde mi oluyor

Bırıncı asama olan ön degerlendırmede ılk 10’a gırdıgınızde (eger 1 kısı alınacaksa 10, 2 kısı alınacaksa 20 kısı vs), ıkıncı asama olarak bılım sınavına gırmeye hak kazanacaksınız. Daha sonra sınav dahıl tekrar puan yuzdelerı hesaplanacak, asıl ve yedek aday belırlenecek.