Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Rektörün Kadro Kazananı Atamaması ve Yapılabilecekler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yyyssf" data-source="post: 510658" data-attributes="member: 14609"><p>Sayın hocam olay şöyle ilerliyor. atandığınız yer muvafakat istiyor. çalıştığınız yer olumlu yada olumsuz cevap veriyor. atandığınız yer size dönüş yapıyor. muvafakt verdi gel işe başla muvafakat vermedi derse top size kalıyor. muvafakat vermedi deyim 2. sıradakini almaya çalışabilir. ancak muvafakat vermedi yazısını size tebliğ ettikten sonra 2 ay içinde çalıştığınız kuruma karşı dava açın. kazanırsanız geçiş olur. kazanamazsanız yerinizde kalırsınız. ben seni hiç almayacağım gibi laflar ederse istifa edip karşıya geçmeyi düşünmeyin karşı taraf almaz ise ortada kalırsınız. ancak mahkeme yolu ile muvafakat ile olur ise almıyorum diyemez. yani hiç işinizi kaybetmeden tüm haklarınız ile karşıya geçersiniz. dava açmakta fayda var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yyyssf, post: 510658, member: 14609"] Sayın hocam olay şöyle ilerliyor. atandığınız yer muvafakat istiyor. çalıştığınız yer olumlu yada olumsuz cevap veriyor. atandığınız yer size dönüş yapıyor. muvafakt verdi gel işe başla muvafakat vermedi derse top size kalıyor. muvafakat vermedi deyim 2. sıradakini almaya çalışabilir. ancak muvafakat vermedi yazısını size tebliğ ettikten sonra 2 ay içinde çalıştığınız kuruma karşı dava açın. kazanırsanız geçiş olur. kazanamazsanız yerinizde kalırsınız. ben seni hiç almayacağım gibi laflar ederse istifa edip karşıya geçmeyi düşünmeyin karşı taraf almaz ise ortada kalırsınız. ancak mahkeme yolu ile muvafakat ile olur ise almıyorum diyemez. yani hiç işinizi kaybetmeden tüm haklarınız ile karşıya geçersiniz. dava açmakta fayda var. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Rektörün Kadro Kazananı Atamaması ve Yapılabilecekler