Romantik İlişkilere Dair Anket Çalışması

fawkes

Öğrenci
Merhabalar,
ODTÜ Psikoloji bölümü doktora programı kapsamında aldığım araştırma dersi için bağımsız bir çalışma yürütüyorum ve 18 yaşını doldurmuş, en az 3 aydır süregelen heteroseksüel bir romantik ilişkide olan katılımcılar aramaktayım. Çalışmanın amacı gereği hem sizin, hem de partnerinizin ayrı ayrı katılımına ihtiyacım var; formları doldurmak kadın partner için ortalama 20 dk, erkek partner içinse ortalama 5 dk sürüyor.
Katılım öncesi ya da sonrası sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz. Katılım için linke tıklayabilirsiniz, linki partnerinize de ulaştırabilirseniz çok sevinirim.

https://metupsych.qualtrics.com/jfe/form/SV_1YorT2L6VGYyBvv

Katkılarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

finduilas

Profesör
Doldurdum ancak anketin ayarlarina baksaniz iyi olur, surekli saga sola kaydirmak zorunda kaldim. Bir de son asamada sorular neden tekrar ediyor, garip olmus.

fawkes

Öğrenci
Doldurdum ancak anketin ayarlarina baksaniz iyi olur, surekli saga sola kaydirmak zorunda kaldim. Bir de son asamada sorular neden tekrar ediyor, garip olmus.

Merhaba, öncelikle katılımınız için çok teşekkür ederim. Test aşamasında belirttiğiniz sorunu fark ettim fakat bir çözüm bulamadım malesef. Çalışmanın içeriğiyle ilgili özel mesaj yoluyla açıklama yapmam daha doğru olacaktır :)