Sayın Arkadaşlar Ösymeye Baskı Yapalım Ales Sorularını YAYIMLAMASINLAR!!! DİREKT SONUÇLARINI VERSİNLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kitokito

Öğrenci
dalga geçmiyorum arkadaşlar. soruların hemen ertesi gün veriliş amacı nedir. kim napmış görsün diye. ben neyi işaretlediğimi bile unuttum sizler de çok büyük ihtimalle unutmuşsunuzdur. güvenlik ihtimaliymiş. yemişim güvenliklerini adaylardan milyonlarca para topluyorlar dandik bir yazılım mı kullanıyorlar. yazıklar olsun ösym.

VeK

Ordinaryüs Profesör Doktor
Bİlerek böyle davrandıklarını düşünüyorum,elbet kağıt üzerinde nedenleri vardır ama ....

caresiz

Öğrenci
taaa nerden geldim bi kafede internet bulayim diye, bak yine sorulari vermemisler bunlarin sozunede guven olmuyor.

zeyn

Öğrenci
gözüne soksunlar o soruları bu saatten sonra... şuna bak saat yarım oldu daha ösym soru yayımlayacak... ben hiç zannetmiyorum sunuçlarla ilgi li olumlu sonuç alacağınızı, baksanıza nasıl genişler, bizim resmen hayatımızla, geleceğimizle oynuyorlar yaa!!!

mb1

Öğrenci
oldu canım. soruları yayınlamayan sonuçları bakalım nasıl yayınlıycak.. baskı yapıcakmış..

MONROE

Öğrenci
bence çok fazla sinire gerek yok zaten sonuçlar da herkesin tahmininden kötü gelicek bu kdr gerginliğin ardından ve gidişata göre sonuçların net açıklanma tarihi de 1 ayı geçecek..

gazioglu61

Öğrenci
ya arkadaşlar bu durumu normal karşılayan arkadaşları anlamıyorum. ÖSYM devlete bağlı bir kurumdur. Resmi sitesinde 3 gün önce açıklama yapılıyor " 20 Mayıs saat 12 de ales kitapçığı ve cevap anahtarı açıklanacaktır" diye sonra aradan zaman geçiyor açıklama değiştiriliyor " 20 Mayıs kpds dil sınavı bittikten sonra açıklanacaktır" diye gel gör ki 20 mayıs gece yarısına kadar siteye bakıyorsun en ufak bir açıklama yok sorular zaten yok. daha sonra 21 mayıs oluyor saat 3 ü geçiyor hala ortada bir şey yok. Ösym gibi ciddi bir kurum kendi sayfasında bu açıklamayı yaptıktan sonra açıkladığı şeyi yapmama lüksü yok. Bu çok komik bir durum. Allah herkesi ıslah etsin diyorum sadece gün gelir bu düzen değişir işte o zaman ösym eski ösym olur. ayrıca bunun sabırla falan ilgisi yok, açıklama yapmasalar açıklanacaktır diye millet bu kadar tepki göstermezdi. Allah tüm mağdurlara sabır, ÖSYM'de çalışan bu işlerden sorumlu olanlarada akıl fikir ve en önemlisi vicdan versin...

Stefan

Doçent
Mağduriyet nedir ki acaba? Konuya da uzak kaldım. Kitapçıkları açıklamayınca netler düşüyor mu?

lebro96

Öğrenci
Mağduriyet nedir ki acaba? Konuya da uzak kaldım. Kitapçıkları açıklamayınca netler düşüyor mu?
hocam benim için önemli ben son sınıf öğrencisiyim ve kpss derdim var ama netlerim iyi gelirse kpss çalışmayı düşünmüyorum sınav olalı beri kpss de çalışmadım netlerim kötü olursa kpss çalışacağım yani evet benim hayatım öncede beliritmiştim ösym sayfasınaa her tıkladığımda bir kuruş verselerdi köşeyi dönmüştüm

lilith2

Öğrenci
bazı arkadaşlar şu ana kadar soruların yayınlanmamasını normal karşılıyor.. iyi de ben soruları unuttuktan sonra nasıl itiraz edebilirimki 1 soru bile yanlış hesaplansa benim yine de hakkım yenmicekmi? ayrıca sonradan yayınlanan cevap kağıdının hiçbir etkisi yokki çünkü yayınlanacak kitapçıkla benim çözdüğüm ve işaretlediğim cevap kağıdının şıkları farklı değil mi? yani ben itiraz etmek ve hakkımı aramak için hatırlamaya mecburum.. yanlış mı düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...