Sayısal ALES İçin Hangi Bölümleri Çözmeliyim?

• Konbuyu başlatan baklava
  • Başlangıç tarihi
B

baklava

Guest
hemşirelik mezunuyum aleste sayısal bölümü kullanıyorum alesten 90 almak için hangi bölümleri çözmem gerek?sözel 2 ye hiç bakmamalımıyım?teşekkürler

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
Evet. Sözel-2 ye çözmenize gerek yok. Sayısal puanınıza etkisi sıfırdır. Ales Sayısal için Sayısal-1 Sayısal-2 Ve Sözel-1 çözmeniz gerek. Başarılar.

hasan0688

Araştırma Görevlisi
işletme ea olduğu için siz de ea çözeceksiniz hocam say 1-2 ve sözel 1 den sorumlusunuz.evet sayısalla aynı garip bence de:)

azraeltr

Doçent
işletme ea olduğu için siz de ea çözeceksiniz hocam say 1-2 ve sözel 1 den sorumlusunuz.evet sayısalla aynı garip bence de:)

Evet çözülecek yerler aynı hocam ama getirisi farklı.
Sayısal puanı için; (Sayısal1 * 0,35) + (sayısal2 * 0,35) + (sözel1 * 0,3)
EA için; (Sayısal1 * 0,4) + (sayısal2 * 0,2) + (sözel1 * 0,4)
Sözel için; (Sayısal1 * 0,2) + (Sözel1 * 0,4) + (Sözel2 * 0,4)

azraeltr

Doçent
Hocam zaten garip, neden sözel puan hesaplanırken sayısal1'in katsayısı 0.2, sayısal puan hesaplanırken sözel1'in katsayısı 0.3 :)
Bunların yanında eşit ağırlık puan hesaplaması normal kalıyor :)

ümit avcı

Öğrenci
lisans hemşirelik mezunuyum alesde hangi bölümlerden sorumluyum

lisans hemşirelik mezunuyum alesde hangi bölümleri cevaplamada sorumluyum. bide hemşirelik dışında hangi blümlerde yüksek lisans yapabilirim . bilgisi olan varsa mesaj yazarsa sevinirim. :)

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar ben hemşirelik mezunuyum ama hemşirelik dışında hangi alanlarda yüksek lisans yapabilirm ve bunlar için hangi alanları çözmem gerekir ?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
lisans hemşirelik mezunuyum alesde hangi bölümleri cevaplamada sorumluyum. bide hemşirelik dışında hangi blümlerde yüksek lisans yapabilirim . bilgisi olan varsa mesaj yazarsa sevinirim. :)

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar ben hemşirelik mezunuyum ama hemşirelik dışında hangi alanlarda yüksek lisans yapabilirm ve bunlar için hangi alanları çözmem gerekir ?
ALESte Say1-Say2 ve Söz1 alanlarını çözeceksiniz. Farklı alan olarak ne kadar farktan söz ediyoruz :) Farklı enstitü mü yoksa aynı enstitüde farklı bölüm mü?