Sınava Gireyim mi Fikir Verir misiniz?

tomreader2010

Öğrenci
Arkadaşlar 21 Aralık ta ankarada sınav var 6 aralık son başvuru tarihi. İngilizce seviyem sıfır sayılır son yds den 32 aldım. Cambridge reading denemelerinde 14 civarı listening denemelerinde 11 civarı doğrum çıkıyor sizce sınava başvuru yapayım mı? 4.5 almam lazım 17 günde alabilirmiyim sizce fikirleriniz ihtiyacım var tecrübeli hocalarımın.

Sercan

Profesör
Hocam siz bilirsiniz. Kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın. Ayrıca sınav deneyimi olur filan diyorsanız girmeniz mantıklı ama 375 TL az para değil :S Akademik modülden girecekseniz netleriniz ile 4.5 alma şansınız var. Tabi yazma ve konuşma sınavlarınızdan minimum 5 almanız gerekecektir.

tomreader2010

Öğrenci
Hocam siz bilirsiniz. Kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın. Ayrıca sınav deneyimi olur filan diyorsanız girmeniz mantıklı ama 375 TL az para değil :S Akademik modülden girecekseniz netleriniz ile 4.5 alma şansınız var. Tabi yazma ve konuşma sınavlarınızdan minimum 5 almanız gerekecektir.

hocam doktora için şubat dönemine tek yetişen 21 aralık fiyatının pahalı olması düşündürüyor işte insanı bu netlerle yoğun bir şekilde çalışmayla alabilir miyim acaba

nur16

Öğrenci
önce listenin çalıştım ki benim en düşük listening geldi, sonra reading, ve writing çalıştım ufak speaking denemeleri yptım bi kursa gittim. günde 5 saat çalışmışımdır. aslında daha sıkı çalışmayla 5,5 alınabilirdi, tekrar gireceğim inşallah... Cambridge in ielts deneme kitapları yeter de artar bile...