Sınıf Öğretmeni mezunu hangi alanda yüksek lisans yapmalı ?

ihtezci91

Öğrenci
.Arkadaşlar bu konuya benzer bir konu daha önce açılmış ancak benim istediğim cevaplar olmadığı için bilgilerinize başvurmak istedim . Ben sınıf öğretmeniyim hangi alanlarda yüksek lisans yapabiliyorum . Hangi bölümler avantaj sağlar ? Şuan öğretmenlik yapıyorum . 3 senem . Akademik kariyer yapıp üniye geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim . Teşekkür ederim şimdiden :)

Bazinga

Öğrenci
.Arkadaşlar bu konuya benzer bir konu daha önce açılmış ancak benim istediğim cevaplar olmadığı için bilgilerinize başvurmak istedim . Ben sınıf öğretmeniyim hangi alanlarda yüksek lisans yapabiliyorum . Hangi bölümler avantaj sağlar ? Şuan öğretmenlik yapıyorum . 3 senem . Akademik kariyer yapıp üniye geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim . Teşekkür ederim şimdiden :)

benim şahsi kanaatim, kendi alanınızda yapmanız çünkü sınıf öğretmenliği programı kökenli ve aynı zamanda öğretmenlik deneyimi olan akademisyen sayısı çok az, en avantajlı olacağınız bölüm kendi bölümünüzdür.

ihtezci91

Öğrenci
benim şahsi kanaatim, kendi alanınızda yapmanız çünkü sınıf öğretmenliği programı kökenli ve aynı zamanda öğretmenlik deneyimi olan akademisyen sayısı çok az, en avantajlı olacağınız bölüm kendi bölümünüzdür.

teşekkürler yarın itibariyle kendi alanımda başlıyorum yüksek lisans a bakalım artık hayırlısı olsun :)

- - - Güncellendi - - -

Egıtım yonetımı ve denetımı tercıh edılebılır.

teşekkürler :)

dghn

Öğrenci
hocam bende sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum ve üniversite de kalarak akademik kariyer yapmak istiyorum. bu yıl bahar dönemi alese girmeyi planlıyorum. hangi alanda yapmak konusunda kararsızım. çevremde eğitim yön. denetiminde y lisans yapmış arkadaşlarım var fakat mesleki doyum açısından kendilerine başka bir getirilerin olmadığı kanaatindeyim. y lisans yaptıktan sonra üniversiteye geçiş aşamalarında ne gibi bir süreç işliyor bilginiz var mıdır? ve hangi bölümden yapacaksınız bir karara vardınız mı