bir sınıfçı için eğitim programları öğretim alanında yüksek lisans yapmak mı yoksa sınıf öğretmenliği bölümünde yüksek lisans yapmak mı daha iyidir akademik kariyer planlayan biri için hangisi daha parlak bi gelecek sağlar? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm
hocam bu durum ne için yüksek lisans yapacağınıza bağlı. eğer akademik kariyer düşünüyorsanız ve cari alım yada öyp gibi proğramlar hedefinizde varsa bilinki eğitim proğramları alanında tüm eğitim fakültesi mezunlarının müracaatına açık olduğu için rekabet etmeniz zor ollur.
ama bana sorarsanız önü en açık (öyp bağlamındarekabet zor olsada ) bölüm ölçme ve değerlendirmedir özelliklede cari alım içinbulunmaz fırsattır. ülkede ölçme dğerlendirmeci değerlidir ve sayılı üniversitede vardır bu proğram .
ayrıca bana göre ölçme değerlendirmede yapabiliyorsanız yüksek lisansınızı yapın. bunun yanında da herhangibir ünivers,tede sınıf öğretmenliği yl proğramında kaydınız bulunsun devam etmeseniz bile.
ama mebde görevliyseniz ve akademisyenlik düşünmüyorsanız eğitim proğramlarıda olabilir.