Sivil Havacılık Yönetimi Yüksek Lisans

ilhanerdem

Öğrenci
merhabalar arkadaşlar, öncelikle site yöneticilerimizin ve diger üyelerimizin , biz değerli akademisyen adayları için vermiş oldukları bilgilerden ötürü teşekürü bir borç bilerek soruma geçmek istiyorum... Kendim ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLişKİLER (ÇEKO)Mezunuyum, sivil havacılık ulaştırma alanın da yüksek lisans yapmak isitiyorum bu alan hangi üniversitelerde yapabilirim ,mezun olduğum alan ÇEKO yapmak istediğim alan sivil havacılık bu ikisi arasında alan farkı olduğu için nasıl bir yol izleyebilirim. Teşekürler iyi çalışmalar herkese....

feveran

Öğrenci
hocam bende matematik mezunuyum ve sivil havacılık ta y.lisans yapmak isityorum. ama konu ile ilgili pek bir bilgi bulamadım.

aylinaktas

Öğrenci
Merhabalar, bahsettiğiniz sivil havacılık yönetimi anabilim dalında yüksek lisans eğitimi verebilen tek kamu üniversitesi Anadolu üniversitesidir. Anadolu üniversitesi duyurularını takip etmenizde yarar var. kolay gelsin.

ilhanerdem

Öğrenci
teşekkürler aylin hanım ANADOLU ÜNİVERİTESİ SİVİL HAVACILIK YÖNETİMİ ALANIN ARAŞTIRDIM BAŞVURUDA BULUNACAĞIM FAKAT BAŞKA ÜNİVERSİTLERDE VAR MI?ÖZEL YADA VAKIF TA OLABİLİR....TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALAR......

A

Akademik Forum

Guest
Sivil Havacılık Yüksek Lisans Programları

Merhaba,
Ben KKTC'de yeni kurulan Girne Üniversitesi Havacılık Yönetimi Anabilim Dalı Başkanıyım.
Eylül 2017'den itibaren Havacılık Bilimleri Yüksek Lisans Eğitimlerimize (3 programda - interdisipliner) öğrenci alımı başlatıyoruz.
Söz konusu 3 programdan biri "havacılık yönetimi yüksek lisans programı"dır. Yaz başından itibaren bu programa başvurabileceksiniz. Sitemizi takip etmeniz yeterli olur.
Üniversitemizin linki: University of Kyrenia Education FoundationUniversity of Kyrenia Education Foundation
Sevgiler,
CMB

pilotagababa

Öğrenci
Merhaba,
Ben KKTC'de yeni kurulan Girne Üniversitesi Havacılık Yönetimi Anabilim Dalı Başkanıyım.
Eylül 2017'den itibaren Havacılık Bilimleri Yüksek Lisans Eğitimlerimize (3 programda - interdisipliner) öğrenci alımı başlatıyoruz.
Söz konusu 3 programdan biri "havacılık yönetimi yüksek lisans programı"dır. Yaz başından itibaren bu programa başvurabileceksiniz. Sitemizi takip etmeniz yeterli olur.
Üniversitemizin linki: University of Kyrenia Education FoundationUniversity of Kyrenia Education Foundation
Sevgiler,
CMB

Hocam selamlar size ulaşmaya çalışıyorum fakat herhangi bir iletişim numarası bulamadım?

Rica etsem iletişim numarası paylaşır mısınız?