Arkadaşlar herkese selamlar, öncelikle sağlıklı günler dilerim. Lisans son sınıf öğrencisiyim ve yüksek lisans düşünüyorum. Yükseğimi, siyaset ve sosyal bilimler kürsüsünde yapmayı düşünüyorum ancak kadro ilanlarında az alım olduğu söyleniyor ve sanırım öyle de oluyor. Bu noktada kafam karışıyor, elbette yatkın olduğun alanda yapmalısın ama sizler hangi kürsüde (kentleşme-çevre, yönetim, siyaset-sosyal bilimler) yapmamı önerirsiniz? Yani akademik kadro açısından, alımlar açısından bahsediyorum. Mezuniyet ortalamam 3.60-3.70 arası da değişecektir muhtemelen.
Ayrıca bir arkadaşım, kürsü olarak değil de direkt bölüm bazlı yani direkt Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisans programına başlamamın daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi. Bunun için de yardım olacak biri var mıdır??
Ayrıca bir arkadaşım, kürsü olarak değil de direkt bölüm bazlı yani direkt Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisans programına başlamamın daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi. Bunun için de yardım olacak biri var mıdır??