Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Son 3 yıldır ales'ten 69.76, 69.58, 69 alan birisi olmam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sueno" data-source="post: 433090" data-attributes="member: 85353"><p>MERHABA;</p><p></p><p>üç ülke gezdiğinizi söylemişsiniz, doğum tarihiniz 1985 sanırım ,yinede fena değil. ancak Yazınızın tarzına baktım ,sorsam ki neden öneriniz bu şekilde ,vakıf oldum ki altta yatan pessimistic düşünmeye sevkedecek deneyimleriniz olmuş. yani haklısınızdır sanıyorum , o nedenle cevaplandırmanızı istememeketeyim. ancak kendim için şöyle cümleler kurabilmekteyim</p><p></p><p>*** üretken olduğumu düşünüyorum</p><p>*** ders çalışırken sese duyarlıyım (gürültüden hoşlanmam).</p><p>*** hemen herkesi seven bir yapım var (koyyu hümanist) </p><p>*** 2. nitelik şart olarak algılandığında ,üzerine uygun sıcaklıkta bir ortam da şart olarak baz alınırsa , yoğun çalışabilirm (ilk niteliğe de dikkat edin lütfen)</p><p></p><p>*** zeki olduğunu düşünen oldukça mutlu ve iyimser bir kişiliğim.</p><p></p><p>şimdi bu sebeplerden dolayı , dünyanın öteki ucuna bile gitsem bence küçük şeylerle mutlu olabilirm ,ama buyuk şeyler de yapabileceğimi düşünüyorum (ilk niteliğe bakın)</p><p></p><p>bazı arkadaslarımın beni sevdiklerini / samimi olduklarını düşünüyorum , sanki hakkımda halen de iyi bir yere gelmediğimden üzülüyorlar gibi bunu algılıyorum söylemlerinden konuşmalarından. onları ben de çok seviyorum. 5 kuruş param yok evet ,ama kesinlikle mutsuz ve endişeli değilim.</p><p></p><p>*** eğer bu dunyadan 5 param olmadan gitsem dahi üzülmeyeceğim. servetlerin sarayların sahibi olsanız ,onlar son nefesinizden sonra burada kalacaklar ,fakat birilerinin kalbini kazanabilirseniz ,ölseniz de onlar sizi iyilikle yad edecekler..</p><p></p><p>ayrıca gerçekten bilgi/ilim değerlidir.</p><p></p><p>kaldı ki zaten niteliklerimi yazmışım...şimdi siz elinizden gelen her şeyi yapsanız bile her zaman oluyor mu..olmayınca kendinizi mi paralayacaksınız ..allah'ın takdirine bırakmak lazım. ..</p><p></p><p>ben kötü düşünmüyorum.zaten 26 yaşındayım ki..daha bissürü imkan var bence..ve her girişim henüz neticelenmedi.</p><p></p><p>siz de pozitif düşünün..</p><p></p><p>..:: INSAN DEĞERLİ/ONURLU BIR VARLIKTIR ::..</p><p></p><p>symo++</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sueno, post: 433090, member: 85353"] MERHABA; üç ülke gezdiğinizi söylemişsiniz, doğum tarihiniz 1985 sanırım ,yinede fena değil. ancak Yazınızın tarzına baktım ,sorsam ki neden öneriniz bu şekilde ,vakıf oldum ki altta yatan pessimistic düşünmeye sevkedecek deneyimleriniz olmuş. yani haklısınızdır sanıyorum , o nedenle cevaplandırmanızı istememeketeyim. ancak kendim için şöyle cümleler kurabilmekteyim *** üretken olduğumu düşünüyorum *** ders çalışırken sese duyarlıyım (gürültüden hoşlanmam). *** hemen herkesi seven bir yapım var (koyyu hümanist) *** 2. nitelik şart olarak algılandığında ,üzerine uygun sıcaklıkta bir ortam da şart olarak baz alınırsa , yoğun çalışabilirm (ilk niteliğe de dikkat edin lütfen) *** zeki olduğunu düşünen oldukça mutlu ve iyimser bir kişiliğim. şimdi bu sebeplerden dolayı , dünyanın öteki ucuna bile gitsem bence küçük şeylerle mutlu olabilirm ,ama buyuk şeyler de yapabileceğimi düşünüyorum (ilk niteliğe bakın) bazı arkadaslarımın beni sevdiklerini / samimi olduklarını düşünüyorum , sanki hakkımda halen de iyi bir yere gelmediğimden üzülüyorlar gibi bunu algılıyorum söylemlerinden konuşmalarından. onları ben de çok seviyorum. 5 kuruş param yok evet ,ama kesinlikle mutsuz ve endişeli değilim. *** eğer bu dunyadan 5 param olmadan gitsem dahi üzülmeyeceğim. servetlerin sarayların sahibi olsanız ,onlar son nefesinizden sonra burada kalacaklar ,fakat birilerinin kalbini kazanabilirseniz ,ölseniz de onlar sizi iyilikle yad edecekler.. ayrıca gerçekten bilgi/ilim değerlidir. kaldı ki zaten niteliklerimi yazmışım...şimdi siz elinizden gelen her şeyi yapsanız bile her zaman oluyor mu..olmayınca kendinizi mi paralayacaksınız ..allah'ın takdirine bırakmak lazım. .. ben kötü düşünmüyorum.zaten 26 yaşındayım ki..daha bissürü imkan var bence..ve her girişim henüz neticelenmedi. siz de pozitif düşünün.. ..:: INSAN DEĞERLİ/ONURLU BIR VARLIKTIR ::.. symo++ [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Son 3 yıldır ales'ten 69.76, 69.58, 69 alan birisi olmam