Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
Sorunsallar zinciri...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sercan" data-source="post: 256452" data-attributes="member: 22501"><p>Hocam yanlış bilmiyorsam 35 yaşına kadar tecil ettirebilirsiniz kayıt yenilerseniz. Atılma olayı kalktığı için sorun olacağını sanmıyorum. Doktora yada YL diye bir ayrım yok diye biliyorum lisans üstü eğitim diye geçiyor ve sınır 35. Ancak YÖK yeniden okuldan atılma olayını geri getirecek diye okuyoruz durum ne olur bir bilgim yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sercan, post: 256452, member: 22501"] Hocam yanlış bilmiyorsam 35 yaşına kadar tecil ettirebilirsiniz kayıt yenilerseniz. Atılma olayı kalktığı için sorun olacağını sanmıyorum. Doktora yada YL diye bir ayrım yok diye biliyorum lisans üstü eğitim diye geçiyor ve sınır 35. Ancak YÖK yeniden okuldan atılma olayını geri getirecek diye okuyoruz durum ne olur bir bilgim yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
Sorunsallar zinciri...