Sosyoloji mezunuyum.hangi alanda yüksek lisans yapmalıyım ?

muhammettoekr

Öğrenci
Herkese merhabalar.Sosyoloji lisans programı mezunuyum.ortalamam içler acısı fakat bu durum yüksek lisasn yapmana engel değil diyenlerin vasıtasıyla yüksek lisans yapmak istiyorum

2015 mezunuyum ve ortalamam 2.34.
Sosyoloji için oldukça düşük bir ortalama.
Aralıkda ALES e gireceğim.EA_SÖZ_ puanlama sistemini anlamış değilim.benim hangi alanda yapacagım ve yapma ksitedigim bile belirli değilken hangi soruları çözecegim konusunda kararsızım.

Sizden ricam benim bölümüme katkı sağlayacak ve aynı zamanda da iş hayatımda bana fayda saglıyabilecek bir alan önerebilirmisiniz?

kapgan_kagan

Öğrenci
Herkese merhabalar.Sosyoloji lisans programı mezunuyum.ortalamam içler acısı fakat bu durum yüksek lisasn yapmana engel değil diyenlerin vasıtasıyla yüksek lisans yapmak istiyorum

2015 mezunuyum ve ortalamam 2.34.
Sosyoloji için oldukça düşük bir ortalama.
Aralıkda ALES e gireceğim.EA_SÖZ_ puanlama sistemini anlamış değilim.benim hangi alanda yapacagım ve yapma ksitedigim bile belirli değilken hangi soruları çözecegim konusunda kararsızım.

Sizden ricam benim bölümüme katkı sağlayacak ve aynı zamanda da iş hayatımda bana fayda saglıyabilecek bir alan önerebilirmisiniz?

Öncelikle merhabalar,
Bu soruya buradakilerin dışında senin cevap vermen gerekiyor."Hangi alanda çalışma yapmak istiyorum." diye sor kendine ve cevabını ara.Unutma ki; sevdiğin&istediğin bölümde yüksek lisans ile sevmediğin,sırf aklına uygun diye yaptığın yüksek lisans arasında uçurum vardır.